Catering

Želite prefinjene in izvirne kulinarične rešitve? Iščete zanesljivega in prilagodljivega ponudnika catering storitev?
Poskrbimo za vrhunsko pogostitev za različne priložnosti, poroke, poslovna srečanja, zabave zaključenih družb, družinska srečanja, slavnostni sprejemi, seminarji, konference, protokolarni dogodki, družabne in gala plese, veselice.

Poroke v naravi so vedno bolj priljubljene, v tem primeru je najboljša izbira najem šotora in catering storitev. Pripravimo vam lahko klasične menije z več hodi ali postrežbo v šeflingih. Lahko pa izberete samo prigrizke slowfood ali fingerfood. Pri izbiri jedilnika je pomembno, da vključuje jedi za vse okuse in želje. Dobrodošle so tudi tipične jedi iz slovenske kulinarike.

Catering se lahko izvaja na lokaciji ali pa se sveže pripravljena hrana pripelje na pogostitev. Izbrano hrano in pijačo vam postreže profesionalno in izkušeno gostinsko osebje.

Drobno pecivo

Nimate časa za peko! A si želite okusno in domače pecivo?
Na nobenem poročnem slavju ne sme manjkati drobno pecivo. Pecivo lahko izbirate po okusu, velikosti, sočno, manj sočno, kekse, potice, rolade, cupcake.

Drobno pecivo vam sveže pripeljejo na željeno lokacijo.

Penine

Želite nazdraviti, pa ne z običajnim šampančkom?

Koktejli

Želite popestritev s pomočjo barmana na vaši poroki?
Naj bodo svatje presenečeni nad samo izvedbo in postrežbo. Samo mešanje cocktailov lahko še popestrimo z dodatkom ognja.Dobri barmani pa priznajo, da je zelo pomembna dekoracija na kozarcu in v cocktailu, kar veliko ljudi pritegne k pokušanju.Prednostna naloga dobrega barmana je, da uporabi samo sadje za coctail, ki vsebuje tudi coctailsam. Prav tako, sadje ali okrasje se mora ujemati z barvo coctaila.

Torte

Načrtujete dogodek ter iščete izkušenega ponudnika za slaščičarsko storitev? Iščete kreativne in prefinjene slaščice?
Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Je popoln umetniški izdelek, ki ne zadovolji samo najzahtevnejših sladkosnedov, ampak je prava paša za oči.
 Naši slaščičarji združujejo tradicijo okusa s prefinjenim izgledom, zaradi česa poročne torte v vas zbudijo željo po okušanju edinstvenih sladkih užitkov. Veličina torte ni samo v njenem okusu, ampak tudi v zunanjosti.

Po tihem velja, da naj bi bila torta skladna s poročno obleko neveste ali vsaj z barvnimi detajli celotne poroke. Ni pa to pravilo. Lahko si izberete takšno, ki vam je najbolj všeč oziroma najbolje izraža vašo osebnost. Sodobne poročne torte dovoljujejo veliko svobode tudi pri izbiri oblike.

Lahko se odločite za klasično večnadstropno torto, pravokotne, kvadratne in okrogle oblike, torte v obliki src….. Lahko ste pa bolj izvirni in se odločite za popolnoma drugačno obliko ali pa več mini tortic, kjer dobi vsak svojo tortico. Vsa dekoracija bo oblikovana in okrašena ročno, kar bo vaši torti dodalo še poseben čar. Torta bo stilsko, barvno in tematsko dopolnila vašo celotno poročno zgodbo. Zelo inn je pravo cvetje na poročni torti, ki naredi svoj čar. Zamislite si, kakšen okus torte bi vam najbolj ustrezal: čokoladni, sadni, karamelni, kavni, orehov… Pri nas imate neskončno možnosti.

Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.