Blagovne znamke

V našem poročnem salonu vam ponujamo svetovno priznane blagovne znamke poročnih oblek. Znani modni kreatorji skrbijo, da linije poročnih oblek sledijo modnim trendom.

villais

Poročne obleke, ki so prekrite s tisočimi različnimi tili, ki ustvarijo magično in romantično atmosfero so morda prava izbira za vas. Kolekcija ima poudarek na volumnu, kar pomeni da oblikujejo obleke,ki poudarjajo vašo postavo. Njihove najbolj priljubljene obleke so morske deklice, ki poudarijo vašo ženskost in boke. Villais obleke so navdihnjene z eleganco s pridihom kožnega silka, ki ustvarja še večji volumen in barvitost.
http://www.villais.com/

Znamka Rosa Clara je bila ustanovljena pred 20 leti v Barceloni. Uporabljajo samo kvaliteten material in inovativne dizajne. Rosa Clara je ena izmed najbolj vplivnih znamk na področju poročnih oblek. Sodelujejo s zvezdniki, vodijo modne revije predvsem pa poskrbijo, da je nevesta vedno po najnovejši modi. Njihova znamka predstavlja prestiž in sufesticirano modo. Njihove neveste so vedno glamurozne in prefinjene. Ženstveno in romantično. Te poročne obleke so dokaz, da popolnoma nič ne pride blizu romantičnemu šarmu čipk. Stili se gibajo od konfekcij, podobni princeskinim oblekam z delikatnimi sloji mehkega tila, do stila grške boginje z značilnimi bisernimi pudarki.
http://www.rosaclara.es/en/

Pronovias poročne obleke navdihuje nedolžnost in romantična ljubezen mladih novoporočencev. Njihove obleke prestavljajo drzno in moderno žensko, kajti vsaka pravljica ima svojo vodilno žensko. Zavedajo se, da želi biti vsaka ženska unikatna, zato so njihove kolekcije zelo raznovrstne in drugačne. Vsaka ženska sanja o svojem princu na belem konju s obleko Pronovias se bodo vaše sanje o pravljici uresničile, ohranili pa boste tudi čudovite spomine. Je vodilna blagovna znamka poročnih in svečanih oblek ter obsega eno največjih kolekcij poročnih oblek na svetu. Poznana je po tem, da priznani modni oblikovalci, kot so Manuel Mota, Miguel Palacio in Elie Saab vsako leto oblikujejo in izdelajo več kot 100 novih modelov poročnih oblek. Pronovias poročne obleke predstavljajo sam vrh poročne mode in so hkrati tudi navdih drugim modnim hišam. Njihov moto je, da je vsaka nevesta edinstvena in vsaka poroka nov izziv.

http://www.pronovias.com/

Bella Dona je inspiracija priznane dizajnerke Wendy Makin, ki je mnenja, da današnji trg potrebuje modernost, mladost in zabavnost pri kreacijah s poročnimi oblekami. Njene kolekcije simpatizirajo s francosko visoko modo iz katere nastajajo obleke polne glamurja, klasike in starinskega stila.

http://www.belladonnagowns.com.au/

Obsežna zbirka Aire Barcelona vsebuje nekaj za vsakogar, od drzno privlačnih koktajl oblek do zelo formalnih častnih in poročnih oblek . Svetovno znana znamka ne bo razočarala nikogar. Različni okusi so posebni izzivi za njihove oblikovalce. Ženstveno in romantično. Te poročne obleke so dokaz, da popolnoma nič ne pride blizu romantičnemu šarmu čipk. S predstavljenimi 109 različnimi dizajni ima ta kolekcija za vsakogar nekaj.

http://www.airebarcelona.com/

Demetrios poročne obleke ponujajo nevesti luksuzne in modne obleke po dosegljivih cenah. Če si želite na poroki obleci kvalitetno znamko, a zanjo ne želite odšteti pravega bogastva so obleke Demetrios prave za vas. Obleke Demetrios slavijo po svoji natančnosti in preciznosti, pomemben jim je vsak detail in vsak kotiček obleke. Znamka je na tržišču že veliko let in jo spoštujejo tudi drugi zelo znani obrazi.  Če si želite glamuroznega in drznega videza je znamka Demetrios pravšnja za vas. Pred leti je bil Demetrios označen za vodilnega na področju poročne industrije. Veliko zvezdnic se z veseljem odloča za njegove kreacije. DEMETRIOS e najbolj prodajna ameriška blagovna znamka poročnih oblek, s središčem v New Yorku, poznana po celem svetu. Definira jo raznolikost ter bogati kraljevski kroji, ki so pogosto okrašeni s Swarovski kristali in biseri. Inovativnost pri izbiri materialov in večslojnost obleke so odlike te znamke. Demetrios kreacije so pogosto prisotne v holywoodskih filmih, kjer se v njih poročajo hčerke kongresnikov in drugih javnih osebnosti. Razkošje in glamur sta oznaki za te prestižne in kvalitetne poročne obleke.Demetrios je verjetno eden izmed najbolj plodovitih oblikovalcev poročnih oblek danes. Vsako sezono svoji kolekciji doda približno 100 novih modelov. Od fine čipke do lepe tkanine, je vsaka obleka zasnovana tako, da nevesti prinese prijeten občutek razkošja, prestižnosti in glamuroznosti za poročni dan.

http://www.demetriosbride.com/

Njihovi trendi kričijo po modernosti in brezčasnosti.  Cosmo Bella je podružnica svetovno znanega oblikovalca Demetriosa. Demetrios s svojimi kreacijami dokazuje da preprosti ne pomeni minimalno. Njegove obleke so zelo veličastne in dopolnjene do potankosti. Cosmo bella se zaveda kako ravnati s občutljivim, finim in tankim blagom, njihove obleke izražajo liričnost in občutek čistosti. Demetrios pravi da ima najraje obleke, ki izgledajo lahko in veličastno.  Ekstravagantne obleke od Cosmo belle poudarjajo naravne obline  vsake ženske, z veliko detajli in vse od čistih vzorcev do kompleksnih so kreacije Cosmo belle ene najlepših in glamuroznih kreacij Demetriosa.

http://www.cosmobella.com/

Je linija, ki jo je ustvaril svetovno znani oblikovalec za poročne obleke Demetrios.  Linija Orea sposa obsega  popolnoma neokrašene obleke do oblek z zapletenimi detajli. Njihove krivulje se lepo podajo ženstvenem telesu in njenim oblinam. Linija je razkošna, premišljena, polna detajlov, ki bo očarala vsake oči in komplimenti se bodo kar vrstili.

http://www.oreasposa.com/

Poročne obleke San Patrick so izjemno raznolike. Njihova kolekcija vsebuje preproste elegantne ali glamurozne svilene obleke, vsebuje pa tudi obleke z čipko in kristali. San Patrick je znamka, ki prihaja iz Španije in trenutno imajo v lasti več kot 3,800 trgovin v 75 državah. Njihova kolekcija simpatizira tudi z modnimi okraski. San Patrick meni, da mora vsaka nevesta zraven čudovite obleke nositi tudi primerni nakit. Njihove obleke oblikuje več kot 70 modnih oblikovalcev, ki vedno poskrbijo, da ustrezajo vsakemu okusu. Milijoni nevest po vsem svetu so stranke podjetja “San Patrick”, vključno s številnimi zvezdnicami in predstavniki plemiških družin.
Brezhibno krojenje, uporaba dragih materialov in razkošne čipke, moderen in glamurozen slog, naredijo poročne obleke “San Patrick” prave mojstrovine.
Kolekcije so izredno raznolike: od preprostih elegantnih modelov, do krasnih čipkastih oblek in razkošnih oblek z naborki. Svila in šifon ter tila in organza se lepo kombinirajo z najboljšim vezenjem, kristali in čipkami.

www.sanpatrick.com

Alfred Angelo oblikuje poročne obleke po meri  že več kot 80 let . Zavedajo se, da je vsaka nevesta drugačna, zato nudijo širok spekter poročnih oblek z več kot 250 različnimi stili. Njihove obleke bodo razveselile še tako zahtevne neveste.

www.alfredangelo.com

Vaša poročna obleka je ena izmed najpomembnejših aspektov vaše poroke. Daleč najpomembnejši element vsake neveste je, da izgleda lepo in občudovano na njen posebni dan. Ne glede na to kakšne obleke si želite pa naj bo to kratka, dolga, princeska stil, morska deklica ali pa morda nekaj zelo razkošnega ima znamka Lady birds nekaj za vsakogar in vsak okus.  Prav tako so zelo znani po oblekah za močnejše postave. Vsaka obleka Lady birds sporoča originalnost, unikatnost in drugačnost. Lady bird ponuja svojim strankam najboljše in kvalitetno blago, ki se lepo poda vsakemu telesu.

http://www.ladybird.nl/en

 Emmerling je poznam kot vodilna nemška znamka za poročne obleke, večerne obleke in nakit. Njihove obleke uvažajo v več kot 50 držav po svetu. Držijo se naslednjih načel, za njih oblikujejo najboljši modni oblikovalci, njihov stil sega od modernega do klasičnega za vsak okus. Zagotavljajo visoko kakovost in razumno ceno. Vašo zadovoljstvo je gonilna sila naših oblikovalcev, ki želijo s svojimi kreacijami ustrezati vsaki želji.

http://www.emmerling.co.uk/html/wedding_gowns.html

Če si želite izgledati posebno in unikatno na vaš poročni dan boso Point Marriage obleke posebej za vas. Njihove obleke oblikujejo priznani oblikovalci. Obleke so po večini ročno obdelane in vsaka čipka je spretno zašita in ustrezno pritrjena na točno določeno mesto. Natančnost in detajli sta njihovi vrlini vse od začetka obstoja.

http://allweddingdresses.co.uk/point-mariage

Če si na svoji poroki želite romantično elipso je Manuel Mota vaš odgovor. Z vsako obleko, ki jo ustvarijo se trudijo, da bi nevesta izgledala romantično, zapeljivo in privlačno. Zavedajo se, da so vse oči na poročni dan usmerjene na nevesto, zato so njihove kolekcije izredno izpopolnjene in privlačne. Manuel rad pokaže čudovite obline in ramena nevest, njegove obleke so primerne za vsak tip postave. Manuel Mota je bil svetovno priznani modni oblikovalec in kreativni direktor Pronovias-a in je vsako sezono oblikoval tudi kolekcijo pod svojim imenom.
Njegove zadnje dih-jemajoče kreacije so stilizirane silhuete, stil imperij, obleke, bogate s cvetjem v organzi, šifonu ali tilu. So skrbno izdelane iz najprestižnejših tkanin, poudarjene s čipko in bogato okrašene tudi s perjem.

Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.