Prikaz vseh 7 rezultatov

Pokaži stranski meni
Zapri

Kartica za sedežni red modra čipka

Cena: 2.45
Kartice uporabljamo za sedežni red, po katerem protokolarno posedemo naše goste. Bodite pozorni na določena pravila: - ženska sedi ob desni strani moškega, - na eni strani naj sedijo nevestini gostje, na drugi od ženina, - upoštevajte starost in sorodne vezi med seboj, - upoštevajte sam prostor in postavitev miz. Material: moder in beli karton, izsek čipke, kartica z imenom Velikost: 8,5 x 5 cm Barva: bela, modra Posebnosti: Napis imen na kartici (ročni ali tiskani) je z doplačilom.  Pri naročilu imena  pripišite v opombe. Cena kartic je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kartica za sedežni red rožica

Cena: 2.20
Kartice uporabljamo za sedežni red, po katerem protokolarno posedemo naše goste. Bodite pozorni na določena pravila: - ženska sedi ob desni strani moškega, - na eni strani naj sedijo nevestini gostje, na drugi od ženina, - upoštevajte starost in sorodne vezi med seboj, - upoštevajte sam prostor in postavitev miz. Material: bordo rdeč karton za osnovo, narejene rožice, kartica z imenom Velikost: 8,5 x 5 cm Barva: bela, bordo rdeča Posebnosti: Napis imen na kartici (ročni ali tiskani) je z doplačilom.  Pri naročilu imena  pripišite v opombe. Cena kartic je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kartica za sedežni red bordo rdeča pentljica

Cena: 2.20
Kartice uporabljamo za sedežni red, po katerem protokolarno posedemo naše goste. Bodite pozorni na določena pravila: - ženska sedi ob desni strani moškega, - na eni strani naj sedijo nevestini gostje, na drugi od ženina, - upoštevajte starost in sorodne vezi med seboj, - upoštevajte sam prostor in postavitev miz. Material: beli in bordo rdeči karton, kartica z imenom, kristalček, trak v obliki pentlice. Velikost: 8,5 x 5 cm Barva: bela, srebrna, bordo rdeča- Posebnosti: Napis imen na kartici (ročni ali tiskani) je z doplačilom.  Pri naročilu imena  pripišite v opombe. Cena kartic je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kartica za sedežni red love

Cena: 1.95
Kartice uporabljamo za sedežni red, po katerem protokolarno posedemo naše goste. Bodite pozorni na določena pravila: - ženska sedi ob desni strani moškega, - na eni strani naj sedijo nevestini gostje, na drugi od ženina, - upoštevajte starost in sorodne vezi med seboj, - upoštevajte sam prostor in postavitev miz. Material: bel karton za osnovo, izsek LOVE in srčka, kartica z imenom Velikost: 8,5 x 5 cm Barva: bela, bordo rdeča Posebnosti: Napis imen na kartici (ročni ali tiskani) je z doplačilom.  Pri naročilu imena  pripišite v opombe. Cena kartic je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kartica za sedežni red belo/roza pentljica

Cena: 1.95
Kartice uporabljamo za sedežni red, po katerem protokolarno posedemo naše goste. Bodite pozorni na določena pravila: - ženska sedi ob desni strani moškega, - na eni strani naj sedijo nevestini gostje, na drugi od ženina, - upoštevajte starost in sorodne vezi med seboj, - upoštevajte sam prostor in postavitev miz. Material: roza karton za osnovo, izsek pentlice, roza perlica, kartica z imenom Velikost: 8,5 x 5 cm Barva: bela, roza Posebnosti: Napis imen na kartici (ročni ali tiskani) je z doplačilom.  Pri naročilu imena  pripišite v opombe. Cena kartic je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kartica za sedežni red bela rožica

Cena: 1.95
Kartice uporabljamo za sedežni red, po katerem protokolarno posedemo naše goste. Bodite pozorni na določena pravila: - ženska sedi ob desni strani moškega, - na eni strani naj sedijo nevestini gostje, na drugi od ženina, - upoštevajte starost in sorodne vezi med seboj, - upoštevajte sam prostor in postavitev miz. Material: beli karton za osnovo, izsek rožice, kartica z imenom, kristalček Velikost: 8,5 x 5 cm Barva: bela, srebrna Posebnosti: Napis imen na kartici (ročni ali tiskani) je z doplačilom.  Pri naročilu imena  pripišite v opombe. Cena kartic je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kartica za sedežni red pink metulj

Cena: 1.95
Kartice uporabljamo za sedežni red, po katerem protokolarno posedemo naše goste. Bodite pozorni na določena pravila: - ženska sedi ob desni strani moškega, - na eni strani naj sedijo nevestini gostje, na drugi od ženina, - upoštevajte starost in sorodne vezi med seboj, - upoštevajte sam prostor in postavitev miz. Material: pink in beli karton, izsek metulja, bela perlica, kartica s imenom Velikost: 8,5 x 5 cm Barva: bela, pink Posebnosti: Napis imen na kartici (ročni ali tiskani) je z doplačilom.  Pri naročilu imena  pripišite v opombe. Cena kartic je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€. Cena: 1,95 eur