Moške poročne obleke

Poročne obleke vrhunskih blagovnih znamk.

 

DIGEL AG je priznani proizvajalec moške konfekcije iz Nemčije. Poleg izjemno širokega NOS programa, sezonskih kolekcij  ki sledijo vsem trendom, nudi tudi prelepo kolekcijo za posebne priložnosti: CEREMONY – POROKE.

DIGEL Ceremony kolekcija zapolnjuje prostor med obleko za posebno priložnost in elegantno modno obleko. Kolekcija nudi poleg modnih trendov v trenutni poročni modi, tudi svečane obleke, ki se kasneje lahko nosijo kot poslovna obleka. Tako se v kolekciji najde za vsak okus nekaj.

Sloves, ki se že mnoga leta drži moških je, da ne radi preživijo veliko časa v trgovini. Za vas imamo pestro izbiro moških poročnih oblek in dodatkov, hkrati pa vam bomo pri izbiri pomagali, da boste najboljše izgledali v kar se da najkrajšem času. Za moške poročne obleke znate odšteti malo premoženje, zato imamo za vas možnost izposoje ali nakupa, ki vas ne bo močno udarila po žepu, a hkrati boste še vedno izgledali najlepše za vašo izbranko. Med izposojo in nakupom moške obleke ni velike finančne razlike, saj lahko vsak uporabi obleko za različne priložnosti (krste, podeltve, sestanke..). Poroka je ena izmed priložnosti, kjer želi moški izgledati kot iz škatlice. Predvsem je pomembno, da ste elegantni. Pri barvah obleke vključite sebe. Sami dobro veste v kateri barvi se boste bolje počutili. Srajca se mora obvezno prilagajati nevestini obleki. Dodatki, kot so kravata, metuljček, rutica ali robček pa naj bodo v stilu celotne podobe.

Nekaj iz naše ponudbe

Priznane blagovne znamke so zagotovilo, da boste na poročni dan videti elegantni in uglajeni.

Poročne kravate

Poročna moška obleka brez kravate je kot ženin brez neveste.

 

So ti všeč izdelki iz lesa? Najdete lahko lesene modne dodatke, kot so leseni metuljčki, lesene kravate, otroški leseni metuljčki, otroške lesene kravate, zapestnice s simboli, verižice z imeni, leseni trakci za lase in drugo. Verjamemo, da cenite edinstvenost; vsak izdelek iz lesa je namreč nekaj posebnega, unikatnega. Kot izhaja že iz samega imena »Leseni izdelki Hands UP«, je večina naših izdelkov izdelana ročno, in sicer z rokami g. Uroša.Poročne kravate so obvezni poročni nakit za vsakega uglajenega moškega. Kravata lahko popestri vašo obleko, oči in obraz, pomembno je da je v skladu s ostalo obleko, prav tako pa mora biti v skaldu s poročnim naprstnikom, robcem in telovnikom. Vse skupaj se mora simetrično dopolnjevati, zato smo mi tukaj za vas, da vam svetujemo z vsem znanjem, ki smo ga pridobili skozi večletne izkušnje stilov in poročnih oblek. Obvezen kos za vse, ki prisegate na preproste stvari in urejen videz.

Lesena kravata je izvirna varianta klasične kravate – simbola moške elegance in urejenosti. Ročno izdelana v Sloveniji iz domačega češnjevega lesa in zaščitena z naravnimi olji. Odlična v modnih kombinacijah s klasično srajco, telovnikom, naramnicami za hlače, pleteno jopico ali puloverjem.Vsestranska. Modni dodatek, ki ponuja neskončne možnosti kombiniranja. Ne glede ali jo nosite s klasično obleko ali z jeansom in srajco – vašemu izgledu doda strukturo in ravnovesje. Vsak moški mora imeti eno!

Poročni metuljčki

Z modnimi dodatki izpopolnite vaš izgled ter poudarite vašo osebnost.

 

So ti všeč izdelki iz lesa? Najdete lahko lesene modne dodatke, kot so leseni metuljčki, lesene kravate, otroški leseni metuljčki, otroške lesene kravate, zapestnice s simboli, verižice z imeni, leseni trakci za lase in drugo. Verjamemo, da cenite edinstvenost; vsak izdelek iz lesa je namreč nekaj posebnega, unikatnega. Kot izhaja že iz samega imena »Leseni izdelki Hands UP«, je večina naših izdelkov izdelana ročno, in sicer z rokami g. Uroša.Če poročne kravate niso vaš stil bi vam vsekakor predlagali, da razmislite o poročnem metuljčku. Ta bo v vašo ugledno obleko prinesel kanček igrivosti in dobre volje. Poročni metuljčki so pomembni nakit za vsakega ženina, ta pomaga srajci, da se tesno prilega vašemu ovratniku in celotni opravi. Ta pa mora biti v skladu s ostalo poročno opravo.

Leseni metuljčki so narejenii iz lepljenih furnirjev, ročno obdelani in naoljeni z naravnimi olji. Moderna, rahlo ukrivljena oblika poskrbi za udobno prileganje in trend videz. Metuljčki so izdelani iz slovenskega različnega lesa( oreh, češnja, macesen, hrast…). Z okrasno tkanino in okrasnim vzorcem je popoln modni dodatek za vsako moško obleko.
Izdelek je lahek za udobno nošenje, ima enostavno pripenjanje z elastičnim trakom z zaponko, je odlično izvirno darilo za vsakega moškega. Vsak metuljček je pakiran v darilni škatli. Lesen metuljček je še posebej primeren za vse, ki prisegate na klasičen videz pravega kavalirja.

Poročne srajce

K popolni poročni obleki spada tudi poročna srajca.
K popolni poročni obleki spada tudi poročna srajca. Poročne srajce za moške so po navadi oprijete in v beli barvi. Zelo pomembno je da se vam prilegajo tako kot pri vratu kot pri rokavih in ramenu. Poročne srajce za moške vsebujejo veliko detajlov kot so gumbki različnih barv ali različni vzorci in materiali ter teksture. Srajce je mogoče dobiti s gumbki ali brez, z vzorci ali brez, vsekakor se poskušamo upoštevati vsaki okus.

Poročni telovniki

Poročni telovniki so popolni dodatek za vsakega ženina.
Pri telovniku je pomembno, da se prilagaja vaši postavi in barvi poročne obleke. Telovniki okrašeni s poročnimi naprstniki so lahko velika popestritev za vaš uglajeni izgled. Telovniki so lahko enake ali drugačne barve kot celotna moška obleka. Vsekakor pa se mora barva simpatizirati z nevesto in ostalo tematiko vaše poroke.

Manšetni gumbi

Manšetne gumbe moški uporabljajo predvsem kot nakit, ki pritrdi rokav srajce. Gumbi so lahko izdelani iz večih materialov od stekla, kamna, usnja, kovine, plemenite kovine… Uporabljajo se predvsem za sajce, ki imajo gumbnice na obeh straneh, vendar nimajo gumbov. Manšetni gumbi so zelo priljubljeni predvsem pri ženinih. Moški, ki se bo poročil želi na svoj velik dan izgledati urejeno, privlačno in elegantno. Manšetni gumbi so eden redkih dodatkov za moške, ki pripomorje k videzu glamuroznosti.

Poročne igle za kravato

Da se bo vaša poročna obleka popolnoma usklajeval s vašim telesom je zelo pomembno, da na kravato vključite poročno iglo. S to potezo zagotovite nepremično stanje vsake kravate. Na vaš poročni dan boste imeli veliko skrbi, zato smo mi tukaj da vam poskušamo pomagati urediti in zagotoviti, predvsem pa odpraviti vse manjše tegobe.
Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.