Obleke za obhajilo in birmo

logo-obhajilo
V poročnem salonu vam nudimo obleke za krst, obhajilo in birmo, skratka za vse cerkvene priložnosti. V
naši ponudbi boste punce našle dolge, kratke, preproste in razkošne obleke. Tudi za fante imamo srajčke, kravate, metuljčke, hlače in suknjič e v črni ali smetani barvi.

 

Obleke za obhajilo

Ko otrok doseže določeno zrelost, tako v osebnem kot krščanskem življenju, je potrebno prejeti drugi zakrament – obhajilo od katerega so odvisni vsi ostali zakramenti, še več brez tega zakramenta ne bi bilo ostalih zakramentov. Zelo pomembno je, da si pravočasno priskrbite obleko za svojega otroka, saj ponujamo bogat izbor obhajilnih oblek in različnih dodatkov za lase.

Obleke za birmo

Zelo pomemben dan v življenju vaše deklice ali fanta je birma.Zakrament svete birme bi lahko imenovali »krščanska polnoletnost«. Ko otrok doseže neko telesno in čustveno zrelost, se zanj začenja novo obdobje življenja. Priprave na ta dan so izrednega pomena, zato vam želimo poti skrajšati in pri tem tudi pomagati. Na izbiro vam ponujamo čudovite birmanske obleke, kakor tudi dodatke za lase (obroče, glavničke, polžke, tiare), tančice, bolera, krinoline, torbice, nakit in čevlje
Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.