Poročne dekoracije

Kakšna naj bo poročna dekoracija na mizah in na kaj je treba paziti?
Celotna dekoracija poroke se mora ujemati z dekoracijo ambienta ( sten, miz, stropov in talnih površin). Zelo pomembno je kje dekoriramo (hotel, motel, gostišče, kmečki turizem…), koliko je povabljenih, kakšne vrste bo postrežba (postreženo na krožnikih, ploščah ali se mladoporočenci odločijo za ruski bife)?Če je postrežba ruski bife potem lahko naredimo večje dekoracije na mizah, ker imamo pri tem več prostora, drugače pa naredimo manjše dekoracije (svečniki z visokimi ali čajnimi svečkami, manjše bučke s cvetjem ali plavajočimi svečkami, visoke vaze s cvetjem, manjši aranžmaji, krogle s cvetjem…).
poročna dekoracija je lahko na mizah tudi balonska z enim ali tremi balončki v šopih napolnjenih z helijem. Balončki so lahko različnh velikosti, oblik in barvnih odtenkov.Vsekakor se z gostinci pogovorimo o prtih, nadprtih, prevlekah na stolih in o samo odločitvi prtičkov, ki se morajo ujemati v barvni kombinaciji ostale dekoracije. Prtičke poljubno zložimo v pahljače, lokvanje, visoki cvet, kalo, tulipan, vrtnico…. seveda k temu sodijo cvetovi ostale dekoracije vaše poroke.
Pri zlaganju prtičkov moramo vedno pomisliti, da jih ne zlagamo previsoko, saj bi s tem morda zasenčili ostalo namizno dekoracijo.Če se mladoporočenci ne odločijo za nadprte jim predlagamo sizowep, sizoflor (trenutno najbolj “in” material), deko mreža, svila, organza, različnih širin in barv, seveda uskladimo z ostalo dekoracijo.Pri celotni poročni dekoraciji predlagamo eno nežnejšo barvo (smetano, šampanjec, bež ali belo) in eno intenzivnejšo (roza, pink, viola, lila, rdečo, srebrno, zlato, rumeno, oranžno, modro, zeleno, črno…), vsekakor ne sme biti vpletenih več kot tri barve, saj postane vse neusklajeno in “kičasto”. MANJ JE VEČ!!!!

Ledene skulpture

Želite biti drugačni od drugih? Iščete unikat in izvirnost?

Vsaka skulptura je izdelana ročno in unikatno, namenjena za posebne priložnosti, poroke, promocije in zabave. Ledene skulpture spadajo med unikatne umetnosti. Brezkompromisna lepota, dobesedno izklesana iz ledu, za eno samo priložnost, en dogodek, en dan, ki ga ne boste nikoli pozabili.Ker je vsaka poroka svečan dogodek, ki se ga svatje spominjajo celo življenje, je ledena skulptura prava izbira za dodaten sijaj ob svečanem dnevu. Diskretno osvetljena bo ves čas dogodka krasila prostor in ko se bo naslednjega dne stopila, bo ostala na fotografijah, ki si jih bodo ogledovale še naslednje generacije.Izbirate lahko med izdelanimi standardnimi skulpturami ali pa ledeno skulpturo izdelajo po vaših zahtevah in željah.

Poročni šopek

Si želite unikaten poročni šopek?

Poleg obleke ima pri nevesti pomembno vlogo poročni šopek. Pri ženinu pa naprsni šopek, ki se mora ujemati z šopkom. O sami izdelavi šopka se je potrebno pogovoriti pred samo izvedbo (kakšne oblike, barve, velikosti ter dizajna) bo poročni šopek.Šopki so različnih oblik(bidermajer, okrogli, rahlo povešeni, viseči, v obliki torbice in krogle). V agenciji si lahko ogledate preko 150 primerov, narejeni iz odličnega cvetja in dodatkov vrhunskih materialov iz katerih so narejeni poročni šopki, ki jih barvno in stilsko prilagodimo za vsako nevesto posebej.V enakem stilu je lahko manjši šopek – nadomestni, naprsniki za svate in priče, naprsnik za ženina in zapestnice za priče.Cena cvetja je odvisna od same sezone. Nekatero cvetje je potrebno naročiti tudi do 3 tedne prej.

Spust golobov

Želite simbolizirati začetek skupne poti s spustom golobov?

Izpustitev golobov je primerna za vse vrste dogodkov (poroke, kulturne, zabavne, športne prireditve, otvoritvene slovesnosti, obletnice, za rojstvo, dobrodelne prireditve, mature), ki se odvijajo na prostem v ne preveč mrzlem vremenu in podnevi. Golob-ica s svojo brezmadežno belino, lepoto in nežnostjo simbolizira vse tisto, kar je v človeku nepokvarjenega – njegovo čisto dušo.Izpust belih golobov na poroki simbolizira začetek skupne poti ženina in neveste. Izpust pričara nepozaben dogodek, kar je lahko tudi posebno darilo za poroko vaših prijateljev ali sorodnikov. Goloba odletita v nebo, kjer se združita na svojem novem “življenskem” potovanju.

Za popolnoma unikatno in posebno darilo za poroko, lahko presenetite nekoga z izpustom snežno belih golobov. To je lahko edinstven in čaroben trenutek, idealen za ustvarjanje nepozabnih fotografij.
Izpust je primeren tudi kot darilo za obletnico poroke ali kot darilo za zlato poroko.

Spust metuljev

Si želite doživeti edinstven in čaroben trenutek?
Izpust metuljev je primerno za poroko, obletnico poroke, predvsem pa za ljubitelje teh majhnih ljubkih živalic. Izpust pričara nepozaben dogodek, kar je lahko tudi posebno darilo za poroko vaših prijateljev ali sorodnikov. Je popolnoma unikatno in posebno darilo, metuljčke dobite v kartonski embalaži, gojeni izključno v Sloveniji. Žal pa pri nas ne moremo sortirati metuljev po barvi, da bi se popolnoma ujemali z vašo rdečo nitjo vaše poroke. To je lahko edinstven in čaroben trenutek, idealen za ustvarjanje nepozabnih fotografij.

OGNJEMET

Naj nebo in zemlja ve za Vašo poroko!

Polepšajte nov začetek in doživita vrhunec večera ob čarobnem OGNJEMETU. Priredita svojim gostom nepozabni dogodek ob romantičnem prizoru Vaše svečanosti.

Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.