Poročni fotografi

Si želite profesionalen odnos in kvalitetno fotografijo? Spomin lahko ohranite v unikatni poročni foto knjigi.
Pogosto slišimo ljudi, ki se sprašujejo: “Čemu najeti fotografa, če lahko to opravi nekdo od domačih? Pa še zastonj bo!” Fotografiranje poroke ali podobne prireditve je zelo naporno. Poleg same opreme, znanja in izkušenj je potrebno biti cel dan 100% skoncentriran na sam dogodek. Gre za trdo delo. Dogodkov se ne da ponavljati! Ko se enkrat zgodijo je konec. Če niso bili zabeleženi, ne bodo nikoli.Fotografiranje porok, birm, krstov, abrahamov, proslav, obletnic, rojstnih dni, javnih nastopov, podelitev… Fotografija je še vedno umetnost in narediti dobre fotografije je veliko več, kot samo pritiskanje na sprožilec.

Fotografiranje poroke predstavlja unikaten spomin, ki vas bo spremljal celo življenje. Skrbno izbran profesionalni poročni fotograf poskrbi, da bodo zajeti najlepši trenutki vašega življenjskega dogodka.

Poročni snemalci

Iščete snemalca za snemanje na Vaši poroki? Zanimivost je snemanje iz zraka.
Naj se z poročnimi filmi uresničijo vaše sanje.Zvok je enako pomemben, kot slika.Poroka je dogodek, kjer ni scenarija. Zaradi tega je končni izdelek odvisen samo od izkušenj in iznajdljivosti snemalca. Še tako draga in dobra oprema s katero se radi mnogi pohvalijo NI zagotovilo za dober poročni video, če za kamero stoji nekdo, ki dela ne obvlada. Preden se odločite za vašega snemalca dobro premislite kaj počnete.

Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.