Prevozi

Želite poseben prevoz, pa ne veste kaj vse lahko izberete? Zakaj ne bi dogodkov popestrili s prevozom v prestižni luksuzni limuzini? Do sedaj so si vse to lahko privoščite zvezde, sedaj pa imate možnost tudi Vi.
Enkratni dogodki v življenju, kot so poroka, maturantski ples, abraham, poslovno srečanje ali romantični večer nam ostanejo zmeraj v spominu.
Naj bo poročni dan pravljica s stilom. Izbirate lahko vožnjo z limuzino od 8 -22 oseb, jahto, kočijo, oldtaimerjem, kolesom, motorjem, vlakom, manjšim letalom, padalom, polet s balonom. Za svate pa lahko izberete kombi, mini bus, avtobus in jih popeljete do vašega slavja.
Prevoze v luksuzni beli limuzini v kateri je prostora za osem oseb. Na udobnih usnjenih sedežih lahko uživate v pijači iz bara, se zabavate ob poslušanju glasbe ali gledanja televizije, vzdušje v kabini pa lahko spreminjate z osvetlitvijo notranjosti v različnih barvnih svetlobnih efektih.
Z veseljem vas bomo popeljali na pot vaše poročne pravljice.

Dekoracija vozil, kočij,…

Avtomobili se lahko dekorirajo v diagonali ali obliki črke V, odvisno od velikosti avtomobila. Če želimo avtomobil optično povečati ali pomanjšati temu prilagodimo sam dekor. Dekoriran avto je lahko (cvetje v eprovetkah, avtokorsi, različnimi trakovi iz organce, svile, sizoflorja, sizowepa, maje, kokona, PVC trakovi različnih kombinacij, pentle, baloni..).
Dekoracija za okrasitev avtomobila na priseske s svilenim cvetjem – enostavna pritrditev.
Izdelamo v željeni barvi!
Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.