Poročna Vabila

Poročna vabila so del poročne tradicije in prvo uradno naznanilo o poroki. Zato naj imajo odsev vaše osebnosti in stila vaše poroke. Na razpolago imamo preko 400 tiskanih vabil za ogled v naši agenciji. Našo ponudbo vabil si lahko ogledate na www.porocna-trgovina.si
Tiskana poročna vabila so tovarniško pripravljena vabila za ogled strankam v katalogih, tukaj ne gre spreminjati velikosti, dizajna, barve, strukture, debeline…. Pri teh vabilih lahko dodamo razne pentlje, kristalčke, odtise različnih cvetlic, inbosing trakove ampak v zelo malih količinah saj so ta vabila že v osnovi zelo bogata in dodelana.
Unikatna poročna vabila se izdelujejo izključno po naročilu in željah strank, saj želimo da ima stranka vse v stilu svoje poroke. Torej, če naredimo vabila v stilu “naravnih” z dodatkom klasja, potem je tako izdelana tudi zahvala, meni karta, oštevilčenje miz, kartica za sedežni red, naprsnik, blazinica, predvsem moramo paziti kakšna je rdeča nit poroke.
Pri unikatnih poročnih vabilih lahko spreminjamo velikost, dizajn, barvo, strukturo, debelino…. tukaj lahko upoštevamo želje stranke in se približamo v celoti naročnikom. Ta vabila so dražja od tiskanih saj so izključno ročna, preden končamo vabilo gre skozi različne procese ali izvedbe, lepljenja, tiskanja, skozi naše roke gre lahko tudi do 10 x, zato je cena temu primerna. Pri teh vabilih lahko prav tako dodamo razne pentlje, kristalčke, odtise različnih cvetlic, inbosing trakove… Dizajni teh vabil so različni, inovativni in unikatni.Več info na: www.porocna-trgovina.si 

Poročni Konfeti

Kaj so konfeti?

Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Ko ugriznete v konfet začutite neverjeten občutek. Sredina z mehkim mandljem ovita s plastmi čokolade in prekrita s sladkornimi kristali.Na razpolago je veliko okusov (KLASIK ALI NAVADNI MANDELJ, SKUTA IN HRUŠKA, TIRAMISU, MUFIN, SADNI, VANILIJA, SKUTA IN CIMET, STRACIATELLA, MALINA Z VANILIJO). Mandeljni se razlikujejo tudi po barvi (beli, roza, lila, moder, zelen, rumen..).

Koliko jih moramo imeti? Mandlji morajo biti v neparnem številu (1,3,5,7,..).

Kako jih dekoriramo? Konfete lahko zavijemo v til, položimo v škatlice, skrinjice, mošnjiček, košarico, na cvetove, v steklene kozarčke…Vsak konfet naj ima vaš značaj ali stil poroke.

Kaj vse lahko poklonimo v zahvalo kot poročni konfet?

 • unikatno milo z različnimi vonji
 • eprovetka s kopalno soljo
 • čokoladico
 • poročno marmelado
 • poročno vino z datumom in imenom mladoporočencev
 • graviran kozarec z datumom in imenom mladoporočencev
 • eprovetko z lavando
 • eprovetka z zelišči
 • kvačkan metuljček
 • steklenička v obliki športnih ali kulturnih dejavnosti (nogometna žoga, kitara…)
 • steklenička z domačim žganjem, likerjem, medom
 • poročni šampanjec
 • svečnik
 • angelček
 • poročna škatlica z domačim pecivom
 • zahvalo s sliko mladoporočence

Kdaj jih podarimo? Svatom jih podarimo po končanem slavju ali pa se položijo na mesto povabljenega ob prihodu.

Več info na: www.porocna-trgovina.si 

Poročni naprsni šopki

So naprsni šopki še aktualni?

Naprsne šopke lahko uporabljamo zgolj za to, da se ve da spadate v skupino svatov, ki pripadajo celotni poroki. Nekateri želijo naprsne šopke iz tradicije, mnogi iz trendovskega vidika… Če se boste zanje odločili je predvsem vajina odločitev.

Naprsni šopek za ženina, priče in starše so izdelani iz svežega cvetja, kot je nevestin šopek. Ostali svatje imajo naprsne šopke izdelane iz suhega ali svilenega cvetja. Nekoč so pripenjali naprsne šopke samo z buciko, katere smo hitro izgubili za otroke je bilo precej nevarno saj so se pogosto zabodli v konico bucike. Naprsni šopki imajo zadaj sponko ali magnet, ki nam olajša pritrjevanje na obleko. Naprsni šopki se lahko naredijo na magnet, pri katerem ne poškodujemo oblekic, srajc, suknjičev….

Novi trend so bile do nadaljnega zapestnice, ki je nadomestilo za naprsni šopek ali pa za kombinacijo (moški – naprsni šopek, ženske – zapestnice). Zapestnice so lahko izdelane iz svežega, suhega ali umetnega cvetja. Zapestnice lahko naredimo na zapenjanje na ježka, vendar moramo imeti mere od povabljenih, saj se morajo prilegati zapestju.

Manj komplicirano je narediti na zavezovanje okoli roke, če je predolgi trak ga preprosto samo odrežemo. Barvo naprsnika ali zapestnice in dekorja lahko prilagodimo po vaših željah.Novi trend so broške. Broške so lahko okrogle, kvadratne ali ovalne oblike.Na sprednjo stran lahko oblikujemo risbe, slogane, fotografije, napise, slikice, vse se izvede z digitalnim barvnim tiskom, čez se naredi tanka prozorna folija, ki ščiti slikico pred poškodbami in ji daje visoki sijaj. Kvaliteta broške je iz nerjaveče pločevine. Zadaj imamo lahko zapenjanje na iglo, doda se lahko magnet.

Več ponudbe si oglejte na www.porocna-trgovina.si 

Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.