Poročne obleke 2015

wedding-dress-2015STILI:
Stilov poročnih oblek 2015 je veliko. Za vsak tip postave pa je namenjena druga obleka. Spoznajte svoj tip postave in posledično tudi stil vaše poročne obleke za leto 2015.

Poročna obleka z odprtimi rameni: letošnji zelo moderni trend je obleka z odprtimi rameni. Zelo lepo se poda k ženskam , ki imajo večje oprsje in ženskam, ki nosijo bogat nakit, saj pride takrat nakit do izraza.

Poročna obleka na A: obleka je odzgoraj ozka odspodaj pa vedno širša. Lepo se poda ženskam z širšimi boki in zadnjico.

Princeska stil oblek: letošnji trend so princeska stil oblek. Dajejo vtis pravljičnosti. Lepo se podajo ženskam z večjimi boki in prsmi.

Stil morske deklice: Obleka je ozka odzgoraj pri kolenih pa se začne širit. Poda se postavam peščene ure in hruške oz. Ženskam z širšimi boki in zadnjico.

Poročne obleke z volančki: obleke imajo na spodnji strani volančke enega ali cello več volančkov. Zelo lepo se podajo ženskam z večjimi boki in nogami.

Ozke poročne obleke: letos so zelo moderne ozke poročne obleke. Podajo se ženskam, ki imajo enakomerno porazdeljene dele telesa in zelo suhim ženskam.

Globoki V izrez: obleka ima zelo izrazit dekolte oz v izrez. Lepo se poda na majhne prsi in suhe postave. Poleg lahkio kombinirate lep poročen nakit.

Kratke poročne obleke: vedno več je povpraševanja po kratkih poročnih oblekah. Najbolj pristojijo ženskam z vitkimi nogami.

Poročne obleke z dolgimi rokavi: letošnji trend so tudi obleke z dolgimi rokavi. Dolgi rokavi že popestrijo celotno obleko tako da nakita skoraj več ni potrebno nositi polek obleke z dolgimi rokavi. Zelo moderni so čipkasti rokavi.

ČIPKA:
Letošnji trend poročnih oblek je čipka. Čipka je obnorela svet in skoraj vsaka nevesta si letos želi čipkaste obleke ali vsaj čipkastih dodatkov. Čipka je bila moderna že v 16. stoletju saj jo je na poročni dan nosila tudi princesa Diana. Letos pa smo videli v čipkasti izvedbi tudi Kim Kardashian. Čipkaste obleke so skoraj  za vsako žensko in vsak okus. Popestrijo celotno obleko tako kot tudi osebo, ki to obleko nosi. Čipka je cenovno dostopna tudi tistim z nizkim poročnim proračunom.