Poročni modni dodatki

Nevestino osebnost poudarijo različni modni dodatki.
Poleg popolne poročne obleke neveste večkrat potrebujete poročne dodatke (torbico, mošnjiček, čevlje, podvezico, bolero, pregrinjalo, plet, pajčolan, rokavice, nogavice, plašč, dežnik in naglavno okrasje (tiare ali diademi, lasnice, polžki, cvetje, sponke, kamenčki, perlice, metuljčki, biseri, čipke, tančice). Pri ženinu med modne dodatke spada (kravata, metuljček, robček, lajbič oziroma telovnik, srajca, igla za kravato, manšetni gumbi, čevlji, pas..). Vse kar potrebujete za popolni poročni dan. Prepustite se domišljiji!
Nevestino osebnost poudarijo različni modni dodatki – tukaj lahko najdete in izberete tiste, ki odgovarjajo vam in vašemu stilu poroke.

Poročni bolero

Vreme je nekaj na kar ne moremo vplivati. Lahko pa vplivamo na to, kako se bomo pripravili in oblekli na poroko. Vreme je polno presenečenj. Prav tako je nekoliko bolj prijetno čez dan, zvečer pa se po navadi situacija preobrne. Zato vam zraven poročne obleke priporočamo tudi izposojo poročnega bolera. Ta se bo elegantno podal k vaši obleki in izpopolnil vašo postavo. Na izbiro imamo čipkaste, svilene, satenaste, puhaste in podobno.

Poročne podvezice

Tako kot poročni šopek, tudi poročna podvezica igra veliko vlogo pri tradicionalnih slovenskih in običajih. Šopek tako nevesta vrže vsem samskim dekletom, medtem ko ženin previdno sleče tančico svoje izbranke, in jo vrže med vse samske moške in tisti, ki jo ujame bi se naj po ustnem izročilu naslednji poročil. V poročni agenciji Goga imamo za vas velik spekter poročnih podvezic, od ročno izdelanih do podvezic, ki so jih izdelale priznane blagovne znamke. Vsaka nevesta želi v svojo poroko vključiti nekaj modrega za srečo in morda je prav ta sreča lahko vaša podvezica.

Poročne torbice

Vse ženske se dobro zavedamo, da k vsaki obleki spada tudi torbica. Ker se zavedamo, da je torbica je stranski igralec pri poroki imamo za vas na izbiro zelo majhne, diskretne in elegantne torbice, ki ne bodo zasenčile veličastnosti vaše obleke. Torbice so zelo majhne zato so njihovi detajli posebnega pomena. Izbirate lahko med torbicami s svilo in drugim okrasnim materialom

Pajčolan ali tančica

Si želite, da bi vaša poroka sporočala nekaj skrivnostnega in nedolžnega? Potem bo tančica prvi odgovor za vas. Vaš obraz bo delno prikrila in vas s tem naredila misteriozno. Ženin bo z veseljem odkril vaš obraz in vam za vajino skupno življenje podal poljub pod njo. Tančica lahko služi zgolj, kot dodatek k izbrani obleki.
Tančice v naši poročni agenciji Goga so izdelane iz prefinjenih in kvalitetnih materialov. Imamo jih v različnih velikostih, oblikah in vzorcih.

Poročne rokavice

Če si za vaš poročni dan želite izgledati glamurozno, prefinjeno, stilsko in elegantno bodo poročne rokavice pravi odgovor za vas. Rokavice se morajo popolnoma prilagajati vašim rokam. Za vas imamo na izbiro v vseh odtenkih smetane ali bele barve s dodatkom čipke, lahko pa so kar v celoti izdelane iz čipke ali iz satena.

Poročne nogavice

K podvezici se odlično podajo tudi poročne nogavice. Te poudarijo vaše noge in skrijejo vse nepravilnosti, ki se morda pojavljajo na vaših nogah. Nogavice so po navadi bele ali prozorne barve in se tesno podajajo k telesu. Nogavice so lahko samo stoječe ali pa se pritrdijo z dodatnimi pasi. Nogavice imajo na vrhu spretno pritrjeno čipko in tako še bolj poudarijo privlačnost vaših nog in smisel podvezice.

Poročne krinoline

Krinolina poskrbi, da se obleka lepše prilega in tako deluje popolno.
Poleg popolnega izgleda krinolina poskrbi tudi za udobje neveste, saj zagotavlja prostor za udoben korak. Nudimo velik izbor krinolin za izposojo in za nakup. Pri izbiri ustreznega modela krinoline so vam na voljo naše izkušene svetovalke.

Poročni dežniki

Poročni dežniki so primerni za tista vremena, ki se lahko drastično spreminjajo. Da boste izgledali vedno primerno in urejeno je zelo pomembno, da ste pripravljeni na vse situacije v vaši poroko. Če pa si želite krasnih poročnih slik, lahko to dosežete tudi z poročnim dežnikom. Ta se kot modni dodatek odlično prilega k poročnim fotografijam.

Poročni plašči

Za vse neveste, ki se želite poročiti pozimi ali jeseni vam toplo priporočamo poročne plašče. Ne samo, da bodo vaše slike v zaledeneli naravi s puhastim plaščem izgledale odlično, se boste odlično počutili tudi vi v objemu spretno izdelanih poročnih plaščev. Ti so narejeni tako, da vas ogrejejo a hkrati še vedno dajejo videz glamurja k vaši obleki.
Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.