Poročni nakit

Povdarite vašo lepoto s poročnim nakitom
Pri vsaki poroki si umislimo modne dodatke brez katerih ne gre. Ti dodatki naj pričarajo odsev vaše obleke ali tipa poroke, bodisi romantično, ekstravagantno, moderno, drzno, le paziti je potrebno, da se boste v njih odlično počutile. Edinstveni nakit za posebne priložnosti, kot je poroka, slavnostni dogodki, obletnice. Nakit, ki poudari Vašo osebnost in je nekaj posebnega za Vaš dan! Unikaten nakit WITH SWAROVSKI ELEMENTS, nakit po naročilu blagovne znamke Goga in poročni nakit (uhani, ogrlice, zapestnice).

Poročne Tiare ali Diademi

Če ste si za poroko izbrali obleko v stilu princeske ali bilo katero drugo obliko in bi se radi počutili kot princeska, je tiara pravi nakit za vas. Ne samo, da lepo poudari vaš obraz je hkrati tudi veličastnega in pravljičnega videza. Tiare, ki jih imamo na izbiro posebej za vas so lahko tiste zelo diskretne in elegantne do tistih, ki izgledajo veličastno tako, da se boste počutili kot kraljična.

Poročne lasnice, glavnički, klobučki

Poročne lasnice se uporabljajo takrat kadar bi radi vaši pričeski dodali od klasičnega do dramatičnega videza. Poročne lasnice lepo poudarijo vašo obliko obraza in oči, ter same pričeske. Za vas imamo širok pester poročnih lasnic od tistih s kristalčki, biserčki in drugim okrasnim materialom.

Poročni polžki

Zraven obleke je poročna pričeska neveste ključnega pomena. Ta mora biti urejena tako, da tudi, če boste plesali, se zabavali, da bo še vedno ista kot je bila na začetku dneva. K temu lahko pripomorejo poročni polžki. Če vaši lasje niso enakomerno postriženi so polži idealni za različne pričeske.
Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.