Prikazovanje 1–12 od 73 rezultatov

Pokaži stranski meni
Poročna obleka Judita
Zapri

Poročna obleka Judita

Izposoja: 550.00 440.00€
Obleka je narejena iz satena tila in čipke. Zgornji del obleke je bogato okrašen z čipko in ima 3/4 tilaske rokave, ki so okrašeni z čipko. Ima satenast pas. Zapira se na zadrgo in daje pridih vintage stila.
-50%
Poročna obleka Tihana
Zapri

Poročna obleka Tihana

Cena: Original price was: 1,770.00€.Current price is: 890.00€.
Obleka je zelo bogata in daje španski videz. Zgornji prsni del prikriva čipka in kristali. Ima desno naramnico, ki je narejena iz cvetnih lističek iz organze. Spodnji del obleke je zelo okrašen ima vsebuje volančke. Zapira se na korzet vezanje in ima bogato vlečko.
Poročna obleka Tadeja
Zapri

Poročna obleka Tadeja

Izposoja: 650.00 455.00€
Obleka je iz satena. Ima čipkaste naramnice in čipkast zgornji del. Pas je iz belega satena okrašen z kristalčki.ima vlečko in se zapenja na korzet.
Poročna obleka Palmere
Zapri

Poročna obleka Palmere

Izposoja: 490.00 450.00€
Obleka je narejena iz tila in čipke,zgornji del je bogato okrašen z čipko. Ima naramnice iz tila okrašene z čipko.Obleka ima pas z pentljo iz belega blaga.Zapira se na zadrgo in ima vlečko.
Poročna obleka Sabrina
Zapri

Poročna obleka Sabrina

Izposoja: 520.00 468.00€
Oblekca je iz satena, večplastnega tila in zelo kvalitetne čipke, ki je v zg. delu. Obleka ima naramnice, zadnji del zapiranje na gumbke in zadrgo, V ozadju je vlečka in srčast izrez, ki oblekco zelo popestri.
-51%
Poročna obleka Ada
Zapri

Poročna obleka Ada

Cena: Original price was: 1,400.00€.Current price is: 690.00€.
Oblekca je celotna v prefinjeni čipki, poudarek na oprsju in razkritju nog, pod oprsju dodan pasek s kristali, potisk rožic
-60%
Poročna obleka Tamara
Zapri

Poročna obleka Tamara

Cena: Original price was: 1,710.00€.Current price is: 690.00€.
Obleka je zelo bogato okrašena, narejena iz organze in satena. Zgornji del je narejen na korzet in vsebuje veliko čipke in kristalov. Zgornji prsni del je špičaste oblike. Spodnji del obleke je španski videz, nagubana večplastna organza. Obleka ima vlečko in se zapira na korzet vezanje. Obleka nima naramnic in je primerna za drzne ženske, ki želijo biti drznbe in unikatne.
Poročna obleka Rahela
Zapri

Poročna obleka Rahela

Izposoja: 390.00 350.00€
Obleka je iz belega satena, ima volančke v pasnem delu, v prsnem delu so vodoravno razporojeni beli kristalčki. Vlečka je srednje dolga in se zapenja na korzet.
Poročna obleka Eve
Zapri

Poročna obleka Eve

Izposoja: 410.00 350.00€
Oblekca iz šifona, lepo padajoča, zg. del popust s kkristali, narejen v korset, narejena na tanke naramnice.Odzadaj precej dolga vlečka, zapiranje na zadrgo.
Poročna obleka Idalia
Zapri

Obleka za obhajilo Idalia

Izposoja: 70.00€
Oblekca je krojena iz satena, ima dodatek pasu, metuljčkov kristalov in večjih rožic, odzadaj zapiranje na zadrgo
Poročna obleka Idalia
Zapri

Obleka za obhajilo Idalia-1

Izposoja: 70.00€
Oblekca je krojen aiz belega satena, ki jo krasi bel til, čipka, perlice in metuljčki, v zgornjem delu ob robu vrata je čipka, pasek iz satena, zapiranje na zadrgo. Primerna za punčke močnejše postave
Poročna obleka Arian
Zapri

Obleka za obhajilo anna

Izposoja: 70.00€
Oblekca ima privdih princes oblike, je sestavljena iz satena in večlastne organce, dodan pasek, v zgornjem delu kvalitetna čipka s kristali, odzadaj zapiranje na zadrgo in skrite gumbke.