1. Varovanje podatkov

Lastnik spletnega mesta porocna-agencija.si zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup), ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi. V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.

Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Trajno hranimo podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

2. Katere osebne podatke držimo in kako jih lahko spremenite

Kako lahko urejate vaše osebne podatke ali jih nadzirate posamezno, je odvisno od načina oddaje podatkov pri naročilu z ustvarjanjem uporabniškega računa, naročilu kot gost, ali vpis vašega email naslova v Newsletter.

Vedno lahko izberete, ali želite prejemati promocijska obvestila, telefonske klice ali klasično pošto od podjetja Poročna agencija GOGA, Viher Gordana s.p.

Katere piškotke uporablja naše spletno mesto?

Ime piškotka Tip Blokada Trajanje
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_* Bistveni DA Seja
tk_ai Bistveni NE Seja
woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash Bistveni NE Seja
woodmart_wishlist_count_logged Bistveni NE Seja
wordpress_test_cookie, wordpress_sec_*, wordpress_logged_in_*, Bistveni NE Seja
wp-settings-time-6, wp-settings-6 Bistveni NE 7 dni