Drobno Pecivo

Nimate časa za peko! A si želite okusno in domače pecivo?

Torte že dolgo niso ključni del poročnega slavja. Goste ne boste nikoli razočarali s vrhunsko izbranim pecivom. Pozabite na peciva vaših babic in tet, ponudite vašim gostom nekaj izrazito privlačnega in okusnega. Na nobenem poročnem slavju ne sme manjkati drobno pecivo. Pecivo lahko izbirate po okusu, velikosti, sočno, manj sočno, kekse, potice, rolade, cupcake. Drobno pecivo vam sveže pripeljejo na željeno lokacijo.

Poročne Torte

Načrtujete dogodek ter iščete izkušenega ponudnika za slaščičarsko storitev? Iščete kreativne in prefinjene slaščice?

Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Je popoln umetniški izdelek, ki ne zadovolji samo najzahtevnejših sladkosnedov, ampak je prava paša za oči. Naši slaščičarji združujejo tradicijo okusa s prefinjenim izgledom, zaradi česa poročne torte v vas zbudijo željo po okušanju edinstvenih sladkih užitkov. Veličina torte ni samo v njenem okusu, ampak tudi v zunanjosti. Po tihem velja, da naj bi bila torta skladna s poročno obleko neveste ali vsaj z barvnimi detajli celotne poroke. Ni pa to pravilo. Lahko si izberete takšno, ki vam je najbolj všeč oziroma najbolje izraža vašo osebnost. Sodobne poročne torte dovoljujejo veliko svobode tudi pri izbiri oblike.Lahko se odločite za klasično večnadstropno torto, pravokotne, kvadratne in okrogle oblike, torte v obliki src… Lahko ste pa bolj izvirni in se odločite za popolnoma drugačno obliko ali pa več mini tortic, kjer dobi vsak svojo tortico. Vsa dekoracija bo oblikovana in okrašena ročno, kar bo vaši torti dodalo še poseben čar. Torta bo stilsko, barvno in tematsko dopolnila vašo celotno poročno zgodbo. Zelo inn je pravo cvetje na poročni torti, ki naredi svoj čar. Zamislite si, kakšen okus torte bi vam najbolj ustrezal: čokoladni, sadni, karamelni, kavni, orehov… Pri nas imate neskončno možnosti.

Čokoladne Fontane

Želite sladek okus na svoji poroki? Lahko si umislite najem izvrstne čokoladne fontane!

Čokoladna fontana je kot nalašč za popestritev poročnega dne, drugih praznovanj in obletnic. Je nepogrešljiva na zabavah, saj bodo nad njo navdušeni tako sladkosnedi odrasli kot otroci.
Uporabite lahko svojo najljubšo vrsto čokolade, saj je ta čokoladna fontana primerna za belo, mlečno in temno čokolado.
Za pomakanje v čokolado lahko postrežete različno sveže sadje, oreščke, piškote, sladoled in vse kar obožujete v kombinaciji s čokolado. 1. Najem male čokoladne fontane:
Fontana je velikosti 69 cm × 31 cm in je primerna za do 2 kg čokolade naenkrat, končna količina porabljene čokolade pa je odvisna seveda od količine čokolade, ki jo pojedo vaši sladkosnedi povabljeni. Velikost fontane je primerna za do 25 oseb.
Cena: 40,00 eur
Cena čokolade: 28,90 eur (Temna čokolada za fontano – 2,5 kg).
Cena čokolade: 31,90 eur (Mlečna čokolada za fontano – 2,5 kg).

2. Najem srednje čokoladne fontane:
Fontana je velikosti 86 cm × 47 cm in je primerna za do 3 kg čokolade naenkrat, končna količina porabljene čokolade pa je odvisna seveda od števila povabljenih oseb in količine čokolade, ki jo pojedo vaši sladkosnedi gostje. Velikost fontane je primerna za 50 oseb.
Cena: 60,00 eur
Cena čokolade: 28,90 eur (Temna čokolada za fontano – 2,5 kg).
Cena čokolade: 31,90 eur (Mlečna čokolada za fontano – 2,5 kg).

3. Najem velike čokoladne fontane:
Fontana je velikosti 110 cm × 47 cm in je primerna za približno do 5 kg čokolade naenkrat, končna količina porabljene čokolade je odvisna seveda od števila povabljenih oseb in količine čokolade, ki jo pojedo vaši sladkosnedi gostje. Velikost fontane je primerna za tudi do 200 oseb.
Cena: 100,00 eur.
Cena čokolade: 28,90 eur (Temna čokolada za fontano – 2,5 kg).
Cena čokolade: 31,90 eur (Mlečna čokolada za fontano – 2,5 kg).

Poročni Catering

Želite prefinjene in izvirne kulinarične rešitve? Iščete zanesljivega in prilagodljivega ponudnika catering storitev?

Poskrbimo za vrhunsko pogostitev za različne priložnosti, poroke, poslovna srečanja, zabave zaključenih družb, družinska srečanja, slavnostni sprejemi, seminarji, konference, protokolarni dogodki, družabne in gala plese, veselice. Poroke v naravi so vedno bolj priljubljene, v tem primeru je najboljša izbira najem šotora in catering storitev. Pripravimo vam lahko klasične menije z več hodi ali postrežbo v šeflingih. Lahko pa izberete samo prigrizke slowfood ali fingerfood. Pri izbiri jedilnika je pomembno, da vključuje jedi za vse okuse in želje. Dobrodošle so tudi tipične jedi iz slovenske kulinarike. Catering se lahko izvaja na lokaciji ali pa se sveže pripravljena hrana pripelje na pogostitev. Izbrano hrano in pijačo vam postreže profesionalno in izkušeno gostinsko osebje.

Poročni Koktejli

Želite popestritev s pomočjo barmana na vaši poroki?

Naj bodo svatje presenečeni nad samo izvedbo in postrežbo. Samo mešanje cocktailov lahko še popestrimo z dodatkom ognja. Dobri barmani pa priznajo, da je zelo pomembna dekoracija na kozarcu in v cocktailu, kar veliko ljudi pritegne k pokušanju. Prednostna naloga dobrega barmana je, da uporabi samo sadje za coctail, ki vsebuje tudi coctailsam. Prav tako, sadje ali okrasje se mora ujemati z barvo coctaila.

Poročne Penine

Želite nazdraviti, pa ne z običajno penino?

Z dolgoletnim poročanjem strank in srečnih mladoporočencev, predvsem pa mnenj strokovnjakov smo za vas pripravili prefinjen ožji izbor vrhunskih penin. Ponujamo različne pakete v katerih so penine že vključene. Če si želite izstopati in vašo ljubezen proslaviti z nečim posebnim in elegantnim potem smo mi pravi naslov za vas.

 • PENINA VINAG ROYAL BRUT
 • PENINA VINAG ROYAL GOLD
 • PURELY GOLD PENINA
 • GALA PENINA SUHA
 • GALA PENINA JAGODA POLSUHA
 • GALA GOLD SUHA
 • CESAR MEDENA PENINA
 • WEDDING PENINA
 • JOHANN E. HUBERT
 • KOLEKCIJA RADGONSKE PENINE
 • ZLATA RADGONSKA PENINA
 • RADGONSKA PENINA GOLD

Storitve