Prikazovanje 1–12 od 73 rezultatov

Pokaži stranski meni
Poročna obleka Judita
Zapri

Poročna obleka Judita

Izposoja: 550.00 440.00€
Obleka je narejena iz satena tila in čipke. Zgornji del obleke je bogato okrašen z čipko in ima 3/4 tilaske rokave, ki so okrašeni z čipko. Ima satenast pas. Zapira se na zadrgo in daje pridih vintage stila.
Poročna obleka Goga/Syybill
Zapri

Poročna obleka Goga/Syybill

Izposoja: 990.00 495.00€
Obleka je v celoti prikrita z čipko, zgornji del je delno odprt in pri vratu zaprt. Čipka je zelo lepo dovršena in daje prav poseben poročni videz.ima vlečko in se zapira na zadrgo in okrasne gumbke.
Poročna obleka Amadeja
Zapri

Poročna obleka Amadeja

Izposoja: 850.00 595.00€
Oblekca je zelo razkošna, blago večplastni mehki til in kombinacija satena, pod oprsju dodatek kristalov
-64%
Poročna obleka Anela
Zapri

Poročna obleka Anela

Cena: Original price was: 2,450.00€.Current price is: 890.00€.
Oblekca v celoti iz organze in satena, dodatek čipke
-50%
Poročna obleka Tihana
Zapri

Poročna obleka Tihana

Cena: Original price was: 1,770.00€.Current price is: 890.00€.
Obleka je zelo bogata in daje španski videz. Zgornji prsni del prikriva čipka in kristali. Ima desno naramnico, ki je narejena iz cvetnih lističek iz organze. Spodnji del obleke je zelo okrašen ima vsebuje volančke. Zapira se na korzet vezanje in ima bogato vlečko.
Poročna obleka Mundo
Zapri

Poročna obleka Mundo

Izposoja: 590.00 490.00€
Obleka je narejena iz šifona in čipke. Zaprta je do vratu in lepo okrašena z čipko. Pod prsmi ima pas, ki je okrašen z kristalčki in perlicami. Po celotnem spodnjem delu je čipka , ki sega vse do konca obleke, kjer se nahaja še bolj gosta čipka. Obleka se zapira na okradne gumbke in zadrgo.obleka ima vlečko.
Poročna obleka Miele
Zapri

Poročna obleka Miele

Izposoja: 590.00 472.00€
Obleka je zelo razkošna, spodnji del obleke prekrit volančki, pas je narejen iz kristalov, zgornji del pa je naguban in zelo bogat, predel oprsja je srčaste oblike. Obleka je brez naramnic, ima vlečko in se zapira na korzet
Poročna obleka Linda
Zapri

Poročna obleka Linda

Izposoja: 790.00 553.00€
Obleka je narejena iz organze in satena, je svetlo roza barve, pas je narejen iz kristalov iz perlic, zgornji del je rahlo nabran in okrašen z kristalčki in perlicami. Obleka ima vlečko in se zapira na korzet
Poročna obleka Elberet
Zapri

Poročna obleka Elberet

Izposoja: 690.00 449.00€
Obleka je v celoti prikrita z čipko. Obleka je zaprta do predela vratu, v pasu ima kroj korzeta. Čipka je zelo lepo dovršena po vsej obleki in daje veličasten videz.Zapira se na gumbe in zadrgo. Ima vlečko.
Poročna obleka Tadeja
Zapri

Poročna obleka Tadeja

Izposoja: 650.00 455.00€
Obleka je iz satena. Ima čipkaste naramnice in čipkast zgornji del. Pas je iz belega satena okrašen z kristalčki.ima vlečko in se zapenja na korzet.
Poročna obleka Parana
Zapri

Poročna obleka Parana

Izposoja: 490.00 420.00€
Obleka je iz organze in odspodaj satena in tila. V zgornjem dela vse do pasu je prikrita z čipko. Ima pas in naramnice, ki so narejene iz tila ter čipke.obleka ima minimalno vlečko in se zapira na zadrgo.
Poročna obleka Palmere
Zapri

Poročna obleka Palmere

Izposoja: 490.00 450.00€
Obleka je narejena iz tila in čipke,zgornji del je bogato okrašen z čipko. Ima naramnice iz tila okrašene z čipko.Obleka ima pas z pentljo iz belega blaga.Zapira se na zadrgo in ima vlečko.