Prikazovanje 1–12 od 40 rezultatov

Pokaži stranski meni
Zapri

Modra preproga

Izposoja: 95.00€
Želite dekoracijo na slavju popolno, vendar ne želite vsega kupovati? Izposoja je odlična rešitev. Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: umetna vlakna - poliester - PES Velikost: 10m x 2m Barva: modra-kraljevska Posebnosti: Preproga je primerna za matični ali cerkveni obred na prostem. V ceno je vključeno čiščenje in sušenje preproge. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Svečnik beli veliki

Izposoja: 49.90€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: višina 80 cm x širina 60 cm Barva: bela Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam priložimo tudi sveče. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Steklena vaza okrogla

Izposoja: 4.50€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Velikost: višina 7cm x širina 30cm Barva: prozorna Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Prevleke za stol

Izposoja: 3.10€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: svetlikajoče belo satenasto blago Velikost: 150cm x 100cm (dvojne širine). Barva: bela Posebnosti: Prevleka iz satena je univerzalne velikosti in paše na različne stole. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Srček dekoriran veliki

Izposoja: 130.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomore tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, dekorirana srca, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: les, papir Velikost: 1,20 m Barva: različna Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam dekoriramo srce. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Svečnik stekleni veliki

Izposoja: 1.50€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Šifra artikla: Velikost: 8cm x 5cm Barva: Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam priložimo tudi sveče za te svečnike. Izberete lahko tudi barvo sveč (pearl bela, navadna bela, zelena, modra, oranžna, rdeča, rumena, črna). Cena ene sveče je 0,71€, saj te sveče ne tečejo. Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Svečnik stekleni mali

Izposoja: 1.50€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Šifra artikla: Velikost: 8cm x 5cm Barva: Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Na vašo željo vam priložimo tudi čajne sveče za te svečnike. Cena ene sveče je 0,20€.Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Barska miza

Izposoja: 20.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: belo satenasto blago Velikost: Barva: bela. Posebnosti: Prevleke so univerzalne velikosti in pašejo na različne barske mize. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Lahko jih dvignete osebno v naši agenciji ali jih pošljemo z pošto. Dvignete jih lahko v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kovinski svečnik

Izposoja: 30.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, svečniki, vaze, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovinski Velikost: 60 cm Barva: srebrna Posebnosti: Svečnik je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Pravokotni podstavek s petimi vazami

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: 45 cm Barva: srebrni Posebnosti: Kovinski podstavek je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Šampanjec kozarec

Izposoja: 1.50€
Šampanjec kozarec je primeren za pogostitev na domu, pred cerkvijo, pred matičnem in na samem slavju, ko želimo nazdraviti s penino. Je na peclju, lepo oblikovan in steklen. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: steklo Velikost: 15 cm x 5 cm Barva: prozorna Posebnosti: Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek pijač penine je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Kovinski pravokotnik-podstavek

Izposoja: 15.00€
Dekoracija prostora je zelo pomembna saj poživi in vam popestri poročno vzdušje. K temu lahko pripomorejo tudi majhne stvari, kot so mize, stoli, svečniki, vaze, pladnji, podstavki za cvetlične dekoracije, panoji, različne prevleke in preproge. To si lahko izposodite pri nas v agenciji. Material: kovina Velikost: 45 cm Barva: srebrni Posebnosti: Kovinski podstavek je primeren za slavja, na njega lahko dekoriramo cvetlično kuglo, sveče. Artikel je samo za izposojo in ga ni možno kupiti. Dodatek cvetlične kugle, svečke je doplačilo. Prosimo vas, da v komentar pripišete datum za izposojo, da vam pravočasno posredujemo nadaljnje informacije. Dvignete osebno v naši agenciji v petek, vrniti pa jih morate v ponedeljek zjutraj. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.