Poročni Make-Up

Neveste že veste, kako boste izgledale na svoji poroki? Potrebujete profesionalni make – up?

Vsaka nevesta mora skriti pomankljivosti (akne, nepravilnosti kože) ter poudariti svoje attribute (velike oči, polne ustnice).Z popolnim make – up se boste počutite ženstveno in samozavestno. Obstojen poročni make-up bo svež in bo trajal vse do jutranjih ur, upoštevali bomo vaše želje, styling, poteze obraza.

Vedno predlagamo poskusni make – up, da se boste odlično počutile in s tem tudi preprečimo možnost elergij. Ličenje predstavlja umetnost. Z njim se lahko kreativno izražajo oziroma poudarimo lepoto posameznika.

Imamo na razpolago enih redkih ekip na našem trgu, ki obvlada nanašanja pudra v airbrush tehniki, ki je za HD tehnologijo in fotografijo.

Poročna Frizura

Če imate čudovito obleko, dober make-up potem potrebujete odlično frizuro?

Dan v vašem življenju, ko mora biti pričeska resnično popolna, je dan Vaše poroke. Na ta dan ne poskušajte novih pričesk in barv, ki bi zelo spremenil vaš stailing.

Poročno frizuro morate načrtovati vnaprej, saj se boste le tako dobro počutili, vedno predlagamo predporočno friziranje. Izberite si lahko različne dodatke (tiare, polžke, glavničke), ki vam bodo najbolj pristajali k vaši izbrani frizuri, paziti je potrebno na obliko obraza, obliko in barvo obleke in dolžine lasu.

Poročni Nohti

Na sam poročni dan morajo biti urejeni tudi nohti na roki, kakor na nogi. Poslikava nohtov je modni dodatek, ki čudovito izpade samostojno ali pa na poročni dan, ko gradimo celotno rdečo nit.

Poslikani nohti lahko popestrijo vaš vsak dan, poroke, valete, maturantski ples iali drugi svečani dogodki. Poslikamo lahko naravne, gelirane ali umetne nohte, nohte na rokah ali na nogah. Nohti so lahko krajši, daljši, pri tem je prostor za poslikavo toliko večji, dodatek so lahko nalepke, bleščice, kamenčki.…

Pri poslikavah umetnih ali geliranih nohtov je možnosti veliko več, možni so razni 3D efekti.

Storitve