Glasba za Civilni Obred

Se vam je zataknilo pri odločitvi koga izbrati za igranje na civilnem obredu?

Z več letnimi izkušnjami, da smo si ustvarili velik krog glasbenikov, kateri izvajajo glasbo za civilni obred bodisi v naravi ali na matičnem uradu in za Vaše posebne dogodke.Mladoporočenci lahko poiščejo pomoč pri nas v agenciji in se razbremenite pri odločitvah, koga izbrati, da bo odličnoizpeljano za Vaš poročni dan. Ob strokovnem svetovanju in podajanju koristnih nasvetov vam omogočimo še poslušanje melodij, ob katerih najdete kanček sebe in se spomnita na stvari, ki vaju zbližujejo.

Glasba za Cerkveni Obred

Ali imate dovolj informacij o izbiri dobrega solista?

V vseh teh letih smo si pridobili veliko izkušenj, da vam lahko svetujemo in ponudimo odličnega solista za vaš popolni poročni dan.Kvaliteta izvedenih skladb naših glasbenikov vedno znova pričara nepozabna vzdušja v cerkvah, ki jih pričarajo bodisi strune ali zvoki orgel…Profesionalen pristop in kvaliteta solistov ter komornih zasedb je na visokem nivoju, izbor glasbe pa usklajen z Vašimi željami.

DJ in Povezovalec

Če vam ni všeč izbira ansambla, lahko na vajini poroki glasbo vrti DJ?

Tukaj si lahko privoščite veliko več izbrane glasbe, kot bi zmogel kvalitetni ansambel. Iz izkušenj sodeč predlagamo kombinacijo: DJ in povezovalec, DJ in ansambel ter DJ, ansambel in povezovalec.Povezovalec vodi skozi celotno poroko poročni protokol, za katerega se dogovorite z mladoporočencema, vmes zaigra ansambel, ob pojedini pa nastopi DJ z umirjeno in tišjo glasbo.

Individualni Plesni Učitelj

Želite za vaš poročni dan zaplesati, pa ne veste vseh plesnih korakov?

Želite za vaš poročni dan zaplesati, pa ne veste vseh plesnih korakov? Teh se lahko naučite v nekaj tednih. Z velikim veseljem vam bo pomagala ga. Tjaša, ki ima bogate plesne izkušnje… Naročite se na prosti termin. Tjaša Predan – diplomirana plesalka in koreografinja, študirala na akademiji za ples v Ljubljani.
Poleg avtorskih plesno-igralskih predstav ter raznoraznih plesnih in kulturnih projektov, se ukvarjam z:
-poučevanjem latinsko-ameriških in standardnih plesov,
-poučevanjem družabnih plesov,
-poučevanjem plesa skozi igro (predšolskih otrok),
-pedagoško- trenerskimi delavnicami za športne plesalce,
-animacijskimi predstavitvami (Show dance, poročni plesi, individualni tečaji ipd.).

Organizacijske/vodstvene kompetence:
Dobre vodstvene in organizacijske spretnosti sem pridobila kot plesna učiteljica in pedagoginja. Trenutno vodim in učim 5 skupin v kateri je od 4-6 parov.Strokovne kompetence:
Pedagoške, trenerske sposobnosti z večletnim treniranjem in poučevanjem različnih plesnih zvrsti.Priznanja in nagrade:
Državna podprvakinja v standardnih in latinskoameriških plesih, predstavnica Slovenske reprezentance, zastopnica države na Svetovnem in Evropskem prvenstvu, doseganje vrhunskih rezultatov na mednarodnih in domačih prvenstvih, dipl. plesalka, koreografinja, plesna učiteljica.

Animator za Otroke

Naj bo otroški živ-žav na poroki čaroben!

Marsikatera poroka je za naše najmlajše prava nočna mora, sajbrezglavo tavajo naokrog, večno jim je dolgčas in kar naprej sprašujejo starše, kdaj gremo domov?Najbolj praktična in preverjena je možnost, da otrokom pripravimo otroški kotiček, kjer jih vodijo in animirajo naši animatorji. (čarodej, klovn, balon animator –twister), ki vam bo izdeloval figurice iz balonov, poslikava obraza, igranje iger, zmenkarije, za najmlajše pa pripravijo pobarvanke, skrivalnice…).

Storitve