14let

Že 14 let z vami

Smo mlad tim, ki vam s svojimi predlogi, idejami, iznajdljivostjo in veliko mero dobre volje pomagamo izpeljati še tako nenavadno poroko. Številne izkušnje in zanesljivost so naše posebnosti, ki so nas obdržale na tržišču že 14 leto. Prilagodljivost in pravilen pristop do strank je ključ do našega uspeha

unikatnost

Unikatnost in izvirnost

Kreativnost, svežina in nove ideje se pojavljajo pri nas mesečno, saj sami izdelujemo nove modele pri celotnem poročnem programu. S to posebnostjo smo drugačni od drugih, saj ne kupujemo od posrednikov že gotovih izdelkov. Naši izdelki so izvirni, izdelani strokovno in natančno, kar se vidi pri zadovoljstvu strank.

prihranek

Prihranek časa in denarja

Z našo pomočjo boste prihranili čas in denar ter doživeli nepozabno poroko. Povsem znano je vsem, da je poroka najbolj stresen dogodek v življenju. Naj bo uživanje vaša edina skrb na vajini poroki!!! Zagotavljamo vam, da bo poroka z nami občutno ugodnejša, kot pa da bi se vsega lotili sami.

naenemmestu

Vse na enem mestu

Smo edina poročna agencija v Sloveniji, ki imamo vse na enem mestu! Pohvalimo se lahko nad širokim izborom vabil, konfetov, naprsnikov, blazinic, podvezic, škatel za pecivo, poročnih sveč…. Novosti pri nas so poročne obleke, torbice in modni nakit. Izkušeni aranžerji in cvetličarji vam izdelamo poročne šopke in aranžmaje ter cvetlične in balonske dekoracije.

organizacija

Organizacija celotne poroke

Poroko vam lahko v celoti ali deloma organiziramo, vodimo po potrebi ter poiščemo najboljšega ponudnika za catering, torte in drobna peciva, fotografiranje, snemanje, glasbo, animacijo otrok in odraslih, lokacijo za svečanost, matične in cerkvene obrede, prevoze, ognjemete, poročne prstane in prestižna potovanja.

brezplacno

Brezplačno svetovanje

Pri nas vam svetovalne ure ne zaračunavamo, skupaj z vami poskušamo poiskati najboljše za vas. Z vami se pogovorimo o poroki in vam podamo vrsto informacij in napotkov, ki vam koristijo pri načrtovanju vaše skupne poti. V živo si pogledamo unikatne izdelke, da dobite ideje in predstavo kako začrtati vašo rdečo nit poroke.

Goga Viher

Vodja agencije

Vsako poroko izvedem kot svojo, parom pomagam izpolniti želje in narediti njihov poročni dan sanjski. Najtežje stvari so mi velik izziv, saj rada premikam meje domišljije, odkrivam neznana, nova področja in se neprestano učim.  Veseli me, da lahko ustvarjam čudovite poroke v državi Sloveniji, kjer je lepota narave vedno prisotna. Ustvarjam že več kot 40 let in vedno ko si želim priklicati nasmeh na obraz posežem po izdelavi novitet. Za moje poroke je značilno, da imam določen prepoznaven stil,  znotraj katerega pa je veliko raznolikosti in kreativnosti.

Sonja Jerovšek

Stilistka in šivilja

Dolgoletne izkušnje v prirejanju poročnih oblek in stilskih preobrazbah nevest. Naša poročna agencija vam ponuja popolno storitev od vaše pentlje na glavi, do popravil oblek in izdelavo tančice. Šivilja Sonja opravlja svoje delo že več kot 25 let. Ne samo, da ima strokovno podkovano pot, znanje in izkušnje sta z Gogo tudi ustvarjalki različnih oblek za novorojenčke kot za neveste. Sonja si s svojim delom prizadeva biti najboljša v svoji panogi in tudi popravilo »najslabše« ebay obleke zanjo predstavlja mačji kašelj. Njeni rezultati in zadovoljne stranke govorijo same zase.

Venesa Malek

Dekoracije na terenu

Mlada, zagnana in kreativna. Vrhunska dekoraterka in aranžerka, znanje iz poročne floristike, nove kreacije tiskovin, vodenje porok. Na mladih svet stoji. Naš svež veter predstavlja mlada in komunikativna Venesa. Njena motivacija, gonilna sila in neutrudljiv duh z nami soustvarja prijetno okolje za vsa morebitna vprašanja mladoporočencev. Njeno strast predstavlja oblikovanje poročnega cvetja in dekoracija poročnih prostorov tako na prostem kot doma.

Drugi pišejo o nas