Goga svetuje

Otvoritveni ples za mladoporočenca

Ali se odločite za tradicionalni valček ali nekaj resnično izven tega sveta, pravilo številka ena je da ni pravil! Tu je nekaj možnosti. Staromodna rutina, da nevesta in ženin sama otvorita plesišče, glavna točka je vadba z nami je možno najeti učitelji, ki vas bodo spremenili iz animatorjev v profesionalce. Otvoritveni ples je najboljše imeti po juhi! Učenje korakov katerega koli plesa je dobra ideja.

Svet bo gledal zato naredite pravo stvar z nami. Moderni ples je ta, ki se kasneje vključijo tudi starši. Oče neveste in mati ženina. Vsi skupaj bodo ubesedili svojo veselje v plesu. Danes je to veliko pogostejše. Nevesta in ženin plešeta sama in dokončata celotno številko takrat ko bi rada bila bolj tradicionalna. Modernemu stilu se nato pridruži še poročna priča in drugi gostje, kasneje se pridružijo tudi družice, če si najamete učitelja plesa vam le ta lahko pomaga pri koreografiji in zaporedju plesov . Tretja in zadnja faza te moderne variacije pomeni vsakogar, ki se želi pridružiti pridružitvi. Glavna prednost sodobne ali moderne rutine je v tem, da se izogne vsakršni morebitni zadregi, če imajo starši neveste in / ali ženina novega partnerja. Rutina ansambla Rutina ansambla je tista, ki sporoči, da je poroka tvoja in ti ji narekuješ pravila. Se vam zdi da vsi opravljajo isto rutino? Lahko si izmislite ples z vašim dragim ali pa mu zaplešete sami.

Če želite svojo unikatnost vam predlagamo tudi izdelavo vašega poročnega CD-ja. To je lahko kasneje zelo dobra ideja za poročno darilo vašim gostom. To je velik napor in večji strošek, vendar lahko ima fantastičen učinek. Najboljši tip je KISS, kar pomeni Keep It Simple, Stupid. Če si želite plesati več kot en ples je potrebno sestaviti urnik prireditve. Da ne poste plesali samo po rezanju torte. Bodite dobro obveščeni. Zelo pomembna je izbira glasbe, da bo le ta skladna s slogom in stilom vašega plesa. Prav tako je dobro najeti glasbenike, ki bi zaigrali to glasbo za vaš poseben dan.