Goga svetuje

Poročni čevlji

Kadar govorimo o poroki ni glavna igralka samo obleka, stranski a prav tako pomembni igralci so tudi modni dodatki, le ti pomagajo pričarati celostno in nebeško poroko.

Nevestini dodatki, kot so nakit, tančice in čevlji, so bistveni pri ustvarjanju sproščenega videza naših sanj. Na poročnih šovih smo za pomlad in poletje 2018 lahko videli velike in kičaste okraske za naše bodoče neveste. Moderni bodo veliki uhani, tiare in cvetni traki. Presenetljiva barva tega leta bo črna! Ja prav ste slišali, črna! Od črnih čevljev, klobukov in nakita. Torej kot smo že omenili bodo poročni čevlji za prihodnje leto najuspešnejši tisti z veliko sijaja in blišča.

Moderne bodo tudi vse barve naše mavrice v pastelnih različicah. V letu 2018 bo saten in svila neizogibna tkanina, ki bo poudarila vaš sij ljubezni. Kadar se odločamo za čevlje je potrebno vedeti da je udobnost na prvem mestu, te čeveljce boste morali nositi skozi vso noč.
Zato si izberite obutev, ki vam bo pustila dihati, plesati in hoditi kot princeska proti oltarju. Čevlje je pomembno izbrati pred obleko kajti le ti bodo kasneje pripomogli pri izbiri vaše sanjske obleke.