Goga svetuje

Trendi poročnega šopka

Pod vplivom letnih časov, stilov oblikovanja in osebnih preferenc se trendi poročnih šopkov venomer spreminjajo. NEVESTE POZOR! Vaš poročni šopek bo v letu 2019 lahko vseboval super pop barve, obilico zelenja, asimetričnim stilom, neurejenost, poudarkom na eni rožici. Z vami bomo preleteli seznam trendov v letu 2019.

Neveste se usmerjajo stran od belih vrtnic ali belih šopkov božurjev in se odločijo za nekaj edinstvenega, kot je frezija in šmarnica, ki je prav tako klasična,” pravi Goga Viher, lastnica poročne agencije Goga. Medtem ko uporabljate ne tradicionalne cvetlice, lahko dajete vtis konvencionalnega šopka, medtem ko ste še vedno videti sveže in elegantno. Leto 2019 bo minimalistično tudi pri šopkih, a ne pri zelenju, ta bo preplavil in zasenčil vsako nevesto.

Listi evkaliptusa krasijo vsaki rustikalni šopek. Njegova nežna pastelna zelena barva se neverjetno lepo poda s svežino in nedolžnostjo bele barve. Veliko ljudi se odloča za eno samo cvetlico v šopku ali bodisi posamično. Ta bi naj sporočala pomen te cvetice.

Bolj kot kdaj koli prej se neveste odločajo za drzne barve in nepričakovane oblike v svojem šopku. Vidimo veliko asimetričnih stilov in struktur. Pričakujemo veliko plasti cvetja, bogate teksture, orhideje v dolgih šopkih z odtenki bogatih enobarvnih cvetic. Neveste bodo zdrsnile iz divjih dogovor prejšnjih let tudi k tradicionalnim šopkom, ki spominjajo na šopke svojih mater, kaskadna zelenica in nežni trakovi izpopolnijo tradicionalne šopke.

Neveste bodite pozorne ne glede na trende in na nove hite, ki nas bombardirajo na vsakem koraku, dobro je vedeti kdo in kaj ste, kakšna je vaša postava in kakšna obleka se prilega dotičnemu šopku, zato smo tukaj za vas, da vam svetujemo in vam pomagamo pri odločitvam.