Prikazovanje 1–12 od 106 rezultatov

Pokaži stranski meni
Poročna obleka Goga/Syybill
Zapri

Poročna obleka Goga/Syybill

Izposoja: 990.00 495.00€
Obleka je v celoti prikrita z čipko, zgornji del je delno odprt in pri vratu zaprt. Čipka je zelo lepo dovršena in daje prav poseben poročni videz.ima vlečko in se zapira na zadrgo in okrasne gumbke.
-50%
Poročna obleka Tihana
Zapri

Poročna obleka Tihana

Cena: Original price was: 1,770.00€.Current price is: 890.00€.
Obleka je zelo bogata in daje španski videz. Zgornji prsni del prikriva čipka in kristali. Ima desno naramnico, ki je narejena iz cvetnih lističek iz organze. Spodnji del obleke je zelo okrašen ima vsebuje volančke. Zapira se na korzet vezanje in ima bogato vlečko.
Poročna obleka Elberet
Zapri

Poročna obleka Elberet

Izposoja: 690.00 449.00€
Obleka je v celoti prikrita z čipko. Obleka je zaprta do predela vratu, v pasu ima kroj korzeta. Čipka je zelo lepo dovršena po vsej obleki in daje veličasten videz.Zapira se na gumbe in zadrgo. Ima vlečko.
Poročna obleka Tadeja
Zapri

Poročna obleka Tadeja

Izposoja: 650.00 455.00€
Obleka je iz satena. Ima čipkaste naramnice in čipkast zgornji del. Pas je iz belega satena okrašen z kristalčki.ima vlečko in se zapenja na korzet.
Poročna obleka Parana
Zapri

Poročna obleka Parana

Izposoja: 490.00 420.00€
Obleka je iz organze in odspodaj satena in tila. V zgornjem dela vse do pasu je prikrita z čipko. Ima pas in naramnice, ki so narejene iz tila ter čipke.obleka ima minimalno vlečko in se zapira na zadrgo.
-41%
Poročna obleka Grazia
Zapri

Poročna obleka Grazia

Cena: Original price was: 1,350.00€.Current price is: 790.00€.
Obleka je zelo veličastna in okrašena.Narejena je iz satena in čipke.Čipka se nahaja po celotni obleki.Obleka je zaprta do vratu z tilom in čipko.Ima stopnice po celotni obleki, ki so do konca obleke. Narejena je iz več plasti čipke. Na čipko so sešite bele perlice in kristali.Obleka ima lepo okrašeno vlečko in se zapira na zadrgo in okrasne gumbke.
Poročna obleka Galaksiya
Zapri

Poročna obleka Galaksiya

Izposoja: 550.00 440.00€
Obleka je iz tila in satena. Odspodnji del obleke je čipkast, preko jo prekriva til, ki je okrašen z čipko. Zgornji del je asimetrično nabran z tilom in je brez naramnic. Obleka je narejena na korzet in ima čipkasto vlečko.
Poročna obleka Diana1
Zapri

Poročna obleka Diana1

Izposoja: 550.00 490.00€
Obleka je iz tila in poročnega satena. Od prsi dalje ima rahlo nabran til, ki sega vse do konca obleke. Ima ročno narejeno rožico v levem bočnem delu, ki jo krasijo mičkena peresa. Roža je narejena iz organze in tila. Obleka nima naramnic in se zapira na korzet in nima vlečke.
Poročna obleka Lucille
Zapri

Obleka za birmo Lucille

Izposoja: 350.00 300.00€
Zgornji del krasijo tanke naramnice, je močno nagubana, pod oprsjem je v a linijo speljana čipka, zapiranje na zadrgo, material čipka pa saten
Poročna obleka Urša
Zapri

Poročna obleka Urša

Izposoja: 410.00 350.00€
Obleka je iz poročnega satena. V Pasu ima til v obliki pasa okrašenega z kristalčki.Na naramnicah ima kristalčke. Zapenja se na korzet in ima srednje dolgo vlečko.
Poročna obleka Staša
Zapri

Poročna obleka Staša

Izposoja: 350.00 320.00€
Obleka je v celoti narejena iz poročnega satena. Ima eno naramnico, ki jo krasijo ročno narejene rožice iz satena. V zgornjem prsnem delu je narbana vse do pasa. Ima vlečko in se zapira na korzet.
Poročna obleka Rahela
Zapri

Poročna obleka Rahela

Izposoja: 390.00 350.00€
Obleka je iz belega satena, ima volančke v pasnem delu, v prsnem delu so vodoravno razporojeni beli kristalčki. Vlečka je srednje dolga in se zapenja na korzet.