Prikazovanje 1–12 od 21 rezultatov

Pokaži stranski meni
-50%
Poročna obleka Tihana
Zapri

Poročna obleka Tihana

Cena: Original price was: 1,770.00€.Current price is: 890.00€.
Obleka je zelo bogata in daje španski videz. Zgornji prsni del prikriva čipka in kristali. Ima desno naramnico, ki je narejena iz cvetnih lističek iz organze. Spodnji del obleke je zelo okrašen ima vsebuje volančke. Zapira se na korzet vezanje in ima bogato vlečko.
Poročna obleka Palmere
Zapri

Poročna obleka Palmere

Izposoja: 490.00 450.00€
Obleka je narejena iz tila in čipke,zgornji del je bogato okrašen z čipko. Ima naramnice iz tila okrašene z čipko.Obleka ima pas z pentljo iz belega blaga.Zapira se na zadrgo in ima vlečko.
Poročna obleka Paili
Zapri

Poročna obleka Paili

Izposoja: 590.00 490.00€
Obleka je narejena iz tila in satena.Po celotni obleki je čipka z perlicami. Obleka je tipičen model morske deklice. Primerna je za močnejše postave, ki hočejo pokazati in poudariti svoje obline. Obleka ima vlečko in je brez naramnic. Zapira se na zadrgo z okrasnimi gumbi.
Poročna obleka Irene1
Zapri

Poročna obleka Irene1

Izposoja: 580.00 520.00€
Obleka je narejena iz satena in tila. Zgornji del je naguban in ima pas iz satena. Spodnji del je okrašen z čipko z kristalčki. Zapira se na korzet in zadrgo ob strani,ima vlečko. Obleka nima naramnic.
Poročna obleka Elodie
Zapri

Poročna obleka Elodie

Izposoja: 490.00 450.00€
Obleka je narejena iz tila in čipke,zgornji del je bogato okrašen z čipko. Zgornji del se ločuje od spodnjega z satenastim pasom z pentljo. Ima naramnice iz tila, ki jih krasi čipka. Spodnji del jhe prav tako okrašen z čipko in kristalčki. Zapria se na zadrgo. Nizko zapiranje obleke in ima vlečko.
Zapri

Poročna obleka Clara

Izposoja: 450.00 390.00€
Oblekica je v celoti krojena iz satena z dodatki kristlov, odzadaj napiranje na korzet. Oblekica ima daljšo vlečko in tanke naramnice
-53%
Poročna obleka Dagmar/Mellisa
Zapri

Poročna obleka Dagmar/Mellisa

Cena: Original price was: 1,470.00€.Current price is: 690.00€.
Obleka iz zelo kvalitetne čipke po celotni dolžini, zg. del narejen v korset s čipko, zaključek vlečke v krog s čipko
-89%
Poročna obleka Adelina
Zapri

Poročna obleka Adelina

Cena: Original price was: 1,380.00€.Current price is: 150.00€.
Zgornji del zelo oprijet vse do zadnjice, spodnji del morska deklica, tkanina prosojna, več plasti, ramenski in oprsni del v čipki
-91%
Poročna obleka Sonja
Zapri

Poročna obleka Sonja

Cena: Original price was: 1,350.00€.Current price is: 120.00€.
Oblekca je v celoti narejena iz satena in večplastnega tila, zgornji del asimetričen in naguban, posip kristalov in rožic. Odzadaj zapiranje na korzet.
-93%
Poročna obleka Oasis
Zapri

Poročna obleka Oasis

Cena: Original price was: 1,770.00€.Current price is: 120.00€.
Obleka je narejena iz korzeta, potiskan saten z črnimi rožicami, spodnji del naguban in nabran z večplastnim tilom. Odzadaj zapiranje na zadrgo
-93%
Poročna obleka Leonida
Zapri

Poročna obleka Leonida

Cena: Original price was: 1,470.00€.Current price is: 99.00€.
Oblekca je v celoti iz satena in zoržeta, v zgornjem delu oprsja posip kristalov in bogate čipke, po telesu rahlo nagubana, spodnji del obleke večplastni til s čipko, odzadaj zapiranje na korzet.
Zapri

Poročna obleka Ombre-silk

Izposoja: 990.00€
Obleka je narejena iz tila in čipke v celoti. Zgornji del je srčaste oblike in ima globok izrez. Po celotni obleki so posute srebrne bleščice. Ima goli hrbet in se zapira na zadrgo. Ima ozke naramnice in je brez vlečke.