Svetovanje in organizacija porok

Posvetujte se pri izbiri in odločitvah, da bo vaša poroka popolna.
Na prvem sestanku vas usmerjamo, svetujemo, poskušam razložiti vaša vprašanja, dvome, stiske.
Če želite imeti nepozabne spomine na poroko, zadovoljstvo vas in svatov, biti brez skrbi, neprespanih noči, ob tem si lahko vi privoščite savne, masaže, počitek, sprostitve….Svetovali vam bomo pri izbiri in odločitvah, saj resnično želimo, da so stranke zadovoljne. Veliko stvari izdelujemo sami, saj imamo lastno proizvodnjo izdelkov, kot so (ročna vabila, naprsniki, blazinice, podvezice, konfeti…). Priporočali vam bomo ponudnike, ki se bodo najbolje podali vašim željam. S tem boste prihranili vaš dragoceni denar in čas pri iskanju ponudnikov, imeli boste nepotrebne sestanke, pogovore, pregovarjanja, iskanje ustrezne cene, za tem stojimo mi, ki imamo zelo veliko izkušenj in spoznanj. Poročno slavje vam lahko organiziramo v celoti ali deloma.

Oblikovanje in zasnovanje idej

Določite prave rdeče niti, ki so plod vaše domišljije, kreativnosti in navdiha.

Pogosto se postavlja vprašanje kje začeti, ali se povezati s katero agencijo, kakšno zlato nit poroke izbrati?

Prav vsak si želi, da poroka ostane v lepem spominuPreprosto, izbrati morate nekaj unikatnega, predvsem odsev vajine osebnosti, vajinega okusa, navad, razvad ( čokolade), morda skupnega hobija ( bowling, smučanje, plavanje, narava), kar vam je zelo pri srcu (rožice, metulji, kužki, morje, plaža, poletje, božič, zima, določene barve), ta izbira je samo vajina.

Poročna tema se prične vse od načrtovanja datuma, vabil, lokacije civilne ali cerkvene poroke, dekoracij avtomobila in prostora, torte, obleke, frizure, make upa, manikire, fotografa in vse do slavnostnega trenutka.

Razmišljajte kje bi se radi poročili, kje bi imeli poročno zabavo, kaj rada počneta skupaj (filmi, športi, kraji…). Navdih za poročno temo lahko najdete povsod, iskanje se že prične pri samem poročnem obredu ali poročnem praznovanju ( grad – barok, vitezi, razkošnost, zabava na prostem – cvetlični oboki, nasadi in potke rožic, piknik zabava.

Vašo poroko naredi edinstveno določitev prave rdeče niti, ki je plod vaše domišljije, kreativnosti in navdiha. Tesno sodelujemo z vami, da bi našli vašo poročno temo oziroma slog, ki ga bomo prenesli v vse vaše elemente. Vaša tema bo prepoznavna tako v vabilih kot tudi v poročni torti in dekoraciji.

Planiranje poroke

Poročni strokovnjaki vam bodo izdelali finančni in časovni načrt.

Sestavimo finančni in časovni plan katerega se moramo držati.

Sestavimo ekipo poročnih strokovnjakov, ki bodo vaš poročni dan spremenili v popolnega.

Izvedba poroke

Velika izbira poročnih in svečanih oblek ter pestra izbira poročnih izdelkov.
Našo ekipo sestavljajo poročni strokovnjaki na vseh koncih Slovenije in se tako lahko prilagodijo vašim željam. Na koncu sestavljena ekipa poročnih strokovnjakov bo poskrbela za to, da bodo vaše želje postale realnost, obenem pa bodo po meri izdelali vse, kar si boste želeli.

Vodenje poroke

Preverite kaj na poročni dan zajema vodenje!
 • pričakovanje gostov pred in po matičnem ali cerkvenem obredu
 • deljenje naprsnikov, zapestnic bodisi iz umetnega ali svežega cvetja
 • spremljanje gostov in namestitev k mizi
 • napotitev na manjšo zakusko (aperitive, prigrizke, pecivo, sadje)
 • svetovanja
 • priprave na metanje riža, cvetnih lističev
 • priprave kako narediti špalir
 • priprave gostov na razne igre, govore
 • dogovori z ansambli, pričami
 • dogovori s snemalci
 • dogovori s fotografi
 • dogovori z vodstvom gostinstva
 • napoved razreza torte

 

Da vse poteka umirjeno brez nervoze in v dogovorjenih časovnih razmikih…..). Takrat se vi lahko prepustite in uživate vaš načrtovan dan!
Vse pravice pridržane: Poročna Agencija Goga d.o.o.