torbice

Poročne torbice

Naše poročne torbice so primerne za vsak okus. So zelo majhne in elegantne, možne pa so tudi ročne poslikave ali dopolnitve, da boste zasijali v svoji edinstvenosti.

Poročna torbica ima za nevesto poseben čar, v njo shrani najnujnejše stvari, ki jih potrebuje na poroki (telefon, ličila, blazinico s pudrom, obliže, pilico, parfumček… Za nekatere pa je torbica le modni dodatek v barvi čevljev, ter poročne obleke. Včasih si neveste izberejo torbico in čevlje v zelo živahnih barvah, da poudarijo posebnost njihove osebnosti.

dežni

Poročni dežniki

Poročni dežniki nisi moderni samo n Japonskem, zadnja leta so trendovski tudi pri nas. Naši dežniki so izdelani iz prefinjenih materialom s pravo mero prefinjenosti in elegance. Možna je tudi poslikava in stilska unikatna dopolnitev. 

Čipkasti ali vezeni poročni dežniki so najpogosteje uporabljeni dežniki. Modni so dežniki s tehniko rezbarjenja v obliki cvetnih barv, ta daje čudovit dekliški videz. dežniki so lahko večbarvni ali umetniško poslikani. Različne dodatke, kot so pentlje, perlice, bleščice vam lahko dodamo po želji.

Storitve