Gostilna pri Kolovratu

Najstarejša gostilna v starem delu Ljubljane, Gostilna Pri kolovratu, nasproti Lj. Stolnice. Za vas organiziramo pogostitev po civilnem ali cerkvenem obredu. Lahko vam ponudimo notranji del gostilne, opremljen v historičnem bidermajerskem stilu ali dvoriščni baročni atrij, ki vam sredi Ljubljane ponuja fenomenalno akustiko in nepozaben pogled na nebo. Zunanji atrij pa lahko na vašo željo postane tudi unikatni prostor za izvedbo civilnega obreda. Prostori so primerni za manjše poroke, do 50 ljudi. Mi se bomo potrudili z ljubljansko-slovenskim kulinaričnim razvajanjem, sam čar pa bo naredil historični ambient. Želimo si postati del vajinega najsrečnejšega dne, obljubljamo, da bo tudi za vaju nepozabno!

Gostilna Galeb

Povsem nova prireditvena dvorana je primerna za najrazličnejše priložnosti: poroke, praznovanja, poslovna srečanja, sprejemi. Ob poročnih priložnostih vam v prekrasnem naravnem ambientu po vaši želji organiziramo tudi poroko z matičarjem. Nudimo možnost zunanjega sprejema s hrano in pijačo ali pa izvedbo poroke v prekrasni dvorani z možnostjo samopostrežnega bifeja.

Penzion Kračun

Penzion Kračun se nahaja v majhni vasi pri Poljčanah, odličen ambient, vrhunska hrana in pogostitev za nepozabno poročno slavje. Ekskluzivni civilni obred za zidovi Žičke kartuzije, Žiškega samostana vstran le nekaj minut.

Lokacije