Villa Polesini

Sanjska poročna idila ob morju je Villa Polesini, kjer se lahko poročite. Villo obdaja čudovita zelenica, borovci in pridih morja. Lepo restavrirana Villa ponuja vrhunsko prizorišče za imenitne in nepozabne poroke. Sam obred se lahko naredi pred Villo do tja pa se lahko pripeljete s pravljično kočijo. Naj bo to sanjska poročna destinacija za Vaš poročni dan.

Vila Bled

V mirnem slovenskem predelu se nahaja Vila Bled, neposredno ob Blejskem jezeru in mogočnem parku. Vila Bled deluje kot privlačen hotel s sobami, opremljenih v stilu 50. let 20 stoletja. Odlična lokacija za nepozabno poroko v objemu čudovite narave, z odličnim razgledom na Blejsko jezero in ostalo okolico.  Bled z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Lepota gora odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak vzbujajo izredno prijetne občutke mladoporočencev in svatov v vsakem letnem času in zagotavljajo idealne razmere za popolni poročni dan.

Vila Andor

Villa Andor leži na hribčku s prečudovitim pogledom na celoten koprski zaliv. Slovi po izvrstnih jedeh, ki nosijo tradicionalni istrski pridih. Njihove posebnosti so jedi pripravljene v prenovljenem kaminu. Pripravljajo tako sveže ribe, kot tudi sočno meso in doma pridelano zelenjavo.

Lokacije