Posestvo Pule

Posestvo Pule je košček raja med nebom in zemljo, kise preprosto zaljubite vanj.Posestvo obdaja čudovito zelenookolje, ki je primerno za organizacijo poročnih obredov in slavij.Poroka je intimen dogodek kakor sama idilična pokrajina. Na luksuzno obnovljeni slovenski domačiji, med bukovimi gozdovi se boste mladoporočenci počutili kot princ in princeska.

Dvorec Betnava

Poročni dan enostavno morate zapisati v zvezde. Zato naj diši po svežem cvetju, po domačih piškotih in gozdnih borovnicah. Ovit naj bo v smeh, lahkoten kot milni mehurček in obarvan z barvo ljubezni.Skupaj z vami sestavimo vašo poročno pravljico, jo ujamemo v mavrične platnice in za zmeraj položimo vam v spomin.
Ker smo mladi, polni idej in resnično uživamo v svojem delu, trdno stojimo za izdano ponudbo.

Kendov Dvorec

Vstopite v hišo, kjer poteka čas počasneje, v ritmu, ki smo ga ljudje že pozabili. Kendov dvorec je kraj za barok, kjer je doma spokojnost!Ko prestopiš njegov prag, čas postane nepomemben. Umirjenost hiše, pridih preteklosti, umetnine, ročno klekljane idrijske čipke, drobne pozornosti na vsakem koraku, kulinarična dovršenost ob vrhunskih vinih in pomirjujoča glasba te prevzamejo z nepozabno toplino, ki ti ostane v srcu.
Odlična izbira za popolno poroko.

Dvorec Jeruzalem

Dvorec Jeruzalem obdajajo prekrasni terasasti vinogradi v neokrnjeni naravi. Poleg izvrstne kulinarike, Vam ponujamo tudi vrhunska vina P&F Wineries Jeruzalem Ormož in Ljutomerčan.

Naj bo tudi vaša poroka sanjska in nepozabna, kakor je vaša ljubezen.Romantični Dvorec Jeruzalem je pravi kraj za tako pomemben in lep dogodek. Čudovit park, lepa terasa, bogati notranji prostori in predsedniški apartma da doživite nepozabne trenutke.

Dvorec Bukovje

Romantična poroka v Dvorcu Bukovje, trenutki, ki jih zagotovo ne boste pozabili.
Dvorec z izjemno preteklostjo in bogato kulturno zgodovinsko dediščino, se nahaja v prelepem naravnem okolju miru, svežine, tišine grajskega parka ter bližnjih gozdov in reke. Notranjost krasi prestižna poročna dvorana s salonoma,
ki je več kot primeren prostor za protokolarne dogodke, kot je poroka. Edinstven ambient dvorca Bukovje, tako nudi možnost poroke na prostem v dvornem parku ali poroke v bogato opremljenih prostorih dvorca.Zavedamo se pomembnosti pravljičnega poročnega dne in prav zato skušamo svojim strankam z veliko mero fleksibilnosti in prilagodljivosti ugoditi prav vsaki njihovi želji.

Gočovski Dvorec

Gočovski dvorec, znan tudi kot štajerska hiša kulinarike, bo Vaše brbončice razvajal z izjemno kulinariko.

Naj bo tudi vaša poroka sanjska in nepozabna, kakor je vaša ljubezen.Romantični Gočovski dvorec je pravi kraj za tako pomemben in lep dogodek. Čudovit park, lepa terasa, bogati notranji prostori in predsedniški apartma da doživite nepozabne trenutke.

Lokacije