Hotel Radin

Hotel Radin se nahaja sredi kraljestva treh src v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev ob reki Muri. Tukaj je tudi Ayurveda center, kjer nudijo ayurvedske masaže, in lepotni center ter večje število notranjih in zunanjih bazenov s toplimi vrelci in termomineralno vodo. Odlična lokacija za civilni obred, ki ga lahko pripravijo prav v naravi sredi parka v paviljončku. Samo slavje pa v poročni dvorani z odličnim gostinskim osebjem, vrhunsko hrano in zelo lepim ambientom.

Hotel Mercure (bivši Piramida)

Hotel se nahaja v strogem centru v Mariboru z urejenim parkiriščem. Sprejem s penino in ob zvokih umirjene klavirske glasbe pripravimo v čudovitem ambientu Art kavarne. Za kulinarično doživetje, ki vam bo ostalo v nepozabnem spominu, bodo poskrbeli kuharski mojstri z veliko izkušnjami, ki bodo prisluhnili vašim željam, če boste želeli sooblikovati svečani meni. To Vam organiziramo mi in omogočijo v poslovnem hotelu Mercure Maribor City Center s štirimi zvezdicami.

Hotel Kongo

Ker je organizacija takšnega slavja zahtevna in časovno potratna, poskrbimo, da se Vajine želje uresničijo, Vama pa ostane več časa za Vaju in miren spanec.
Uredijo civilni poročni obred na zelenici in slavnostno poročno pogostitev v restavraciji o katerih bi želeli le sanjati. Hotel Kongo je uvrščen v kategorije treh zvezdic superior, nekaj minut od slovenske prestolnice.

Hotel Kempinski

Čarobni hotel z odprto teraso in pogledom na morje. Poročna slovestnost se odvija v znameniti Kristalni dvorani, kjer cvetovi izgledajo čudovito, hrana je praznik in torta proizvaja aplavz. V tem imenitnem hotelu boste doživeli brez primeren in nepozaben trenutek vašega življenja na dan vaše poroke.

Hotel Habakuk

Ekskluzivni hotel, ki se nahaja v prelepem naravnem okolju na obronkih gozdov Pohorja. Za poročni obred še posebej priporočamo luksuzni Diplomatski klub, Kristalno dvorano ali romantični Francoski vrt.Ob vašem prihodu ali ob poročnem slavju pripravimo sprejem s penino in jagodami ter glasbeno spremljavo ob zvokih klavirja. Tukaj se boste lahko animirali z prenovljenim fitnesom, vrhunsko lokalno kulinariko, 100 metrov stran pa boste imeli razgled na najdaljšo smučarsko progo ter Pohorje. Razvajali pa se boste lahko v vrhunsko opremljenih sobah, wellness in spa centru ter 740m2 površin bazenov in savn.

Draš Center

Hotel Draš je v mirnem okolju pod Pohorjem obdan z zelenimi travniki in edinstvenim pogledom na Pohorje. Nahaja se le nekaj minut od pohorskih smučišč (med njimi tudi smučišče, kjer vsako leto poteka pokal Zlate lisice,), obdan z prečudovito naravo, v neposredni bližini je sedežnica in gondola, ki vas lahko odpelje na vrh Pohorja.

Hotel City

Urbana poroka v Hotelu City je gotovo nepozabno doživetje. Občutek intime, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomembne detajle v mozaiku zadovoljstva mladoporočencev, saj je to eden najpomembnejših dni v njunem življenju. Civilni obred na pravljično okrašeni terasi, s pogledom na pokrajino ima poseben čar in edinstvenost. Kulinarično doživetje in zabava v toplemu objemu modernega ambienta hotela City. Izvirni, nepozabni, čarobni in romantični trenutki. Doživetje, ki se vtisne v spomin.

Hotel Bernardin

V Grand Hotelu Bernardin se nahaja največji kongresni center v Sloveniji. Primeren je za organizacijo najrazličnejših dogodkov, kot so poroke, kongresi, seminarji, delavnice, različne predstavitve, tiskovne konference, poslovna srečanja pa tudi banketov, modnih revij in svečanih večerij na enem najlepših delov slovenske obale. Hotel se nahaja tik ob morju med mestoma Portorož in Piran. Tukaj Vam nudijo prvovrsten wellness center, spa center s savnami in masažami ter notranji bazen z morsko vodo. Če pa se želite kopati v morju, pa Vam nudijo tudi to, saj imajo luksuzno zasebno plažo.

Grand Hotel Toplice

Grand Hotel Toplice se nahaja neposredno na obali Blejskega jezera v centru Bleda, kjer  imate imeniten razgled na jezero, blejski otoček in blejski grad.
Grand hotel Toplice je poznan po vrhunski izvedbi najzahtevnejših poslovnih, izobraževalnih, družabnih in protokolarnih prireditev. Vrhunsko izvedejo tudi poročno slavje. Idilična pokrajina ob jezeru za vse tiste, ki obožujete romantičnost. Pod hotelom se nahaja naravni termalni izvir, na voljo pa imate tudi zasebno plažo, termalni bazen, vrhunsko kulinariko ter wellnss.

Hotel Golte

Zaobljubita si ljubezen na Golteh, na čudoviti predalpski planoti, bližje nebesom. V osrčju narave, od koder vam ponujamo čudovite razglede na Alpe in Spodnjo Savinjsko dolino, si pričarajta dan, ki vama bo za vedno ostal v lepem spominu.
Na Golteh lahko na čudovitih lokacijah izvedeta cerkveni in civilni del poroke, medtem ko zabavni del pripravijo v hotelu Golte, najnovejšem gorskem hotelu v Sloveniji zgrajenem leta 2010. Nudijo Vam balkon v vsaki sobi, imenitno kulinariko ter izjemen razgled na bližnjo okolico.

Hotel Plaza

Pravljična poroka v hotelu Plaza, ki se dviga zelo visoko med oblaki, tukaj postane poročna pravljica prav nebeška. Plaza hotel se nahaja v samem poslovno trgovinskem središču BTC v Ljubljani. Poročne zabave se organizirajo v 15. nadstropju hotela, kjer se nahaja poročna dvorana. Imeli boste prelep pogled nad ljubljansko kotlino, tromostovje in vodni park pa se nahajata le par minut stran. Nudijo vam odlično opremljene sobe, razne aktivnosti v bližnji okolico, kot so : vodni park Atlantis, kinocenter Kolosej, SiTi teater in podobno.

Hotel Planja

Odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev, morda tudi poroko.. Hotel v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli vključuje veliko večnamensko dvorano in seminarske sobe. Gostom je na voljo samopostrežna restavracija ter a’la carte ponudba jedi v Stari koči, kjer vas razvajajo s kulinariko in izbranimi vini ob kaminu. Obiskovalci se lahko sprostite v Deželi dobrega počutja in preizkusite ponudbo aktivnosti v veliki športni dvorani.

Hotel Slon

Hotel je leta 1947 ustanovil Anton koritnik, obliko pa je dobil že leta 1937, ko so zgradbo zgradili. Konec 20. stoletja, natančneje leta 1998 pa so pričeli z obsežnejšo obnovo.

Hotel Slon se nahaja v središču Ljubljane, primerno za vse ki obožujete mestno življenje. Odlična lokacija za poročna slavja. Naj vas očara sama lokacija, vrhunska postrežba, prijazno osebje ter izvrstna kulinarika.

Hotel Primus

Najlepši dan v najstarejšem slovenskem mestu lahko mladoporočenci preživijo v objemu bogate rimske dediščine, ki se prepleta skozi celovito ponudbo hotela Primus. Edinstveni poročni obred ali slavje, sprostitev,kulinarika in zabava so elementi, ki bodo poroko spremenili v nepozabno doživetje. Nudijo vam ekskluzivni termalni bazen, svet savn, spa in wellness centra, vrhunsko kulinariko, golf igrišče ter zdravstveni center.

Lokacije