Prikazovanje 1–12 od 40 rezultatov

Pokaži stranski meni
Zapri

Zahvala modra čipka izsek prstana

Cena: 4.50
Poročne zahvale oz. zahvalna pisma niso le lepa gesta, ampak tudi lep spomin, ki ga lahko podarite vašim svatom. So izjemno lep zaključek vaše poroke, oblikovana pa so lahko v stilu z vabili. Zahvale so opremljene s poročnimi fotografijami. Material: bel karton, moder karton, modra prstana - izsek Velikost: 17cm x 13,5 cm Barva: bela, modra. Posebnosti: Pri teh zahvalah je priložena bela kuverta. V zahvalo lahko vstavite 1 poročno fotografijo. Priporočamo, da se pred nakupom dogovorite z vašim fotografom o velikosti fotografije. Cena zahvale je brez fotografije. Napis imen na zahvali (ročni ali tiskani) je z doplačilom. Pri naročilu imena pripišite v opombe. Cena zahval je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Zahvala inbosing orhideja

Cena: 4.50
Poročne zahvale oz. zahvalna pisma niso le lepa gesta, ampak tudi lep spomin, ki ga lahko podarite vašim svatom. So izjemno lep zaključek vaše poroke, oblikovana pa so lahko v stilu z vabili. Zahvale so opremljene s poročnimi fotografijami. Material: bel karton z inbosingom, srebrni karton, srebrna pentlja, kristalček, ročno izdelana orhideja iz fimo mase. Velikost: 17cm x 13,5 cm Barva: bela, srebrna. Posebnosti: Pri teh zahvalah je priložena bela kuverta. V zahvalo lahko vstavite 1 poročno fotografijo. Po naročilu vam lahko izdelamo zahvalo z 2 ali 3 poročnimi fotografijami – z doplačilom. Priporočamo, da se pred nakupom dogovorite z vašim fotografom o velikosti fotografije. Cena zahvale je brez fotografije. Napis imen na zahvali (ročni ali tiskani) je z doplačilom. Pri naročilu imena pripišite v opombe. Cena zahval je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikate  ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Vabilo trikotnik pentljica

Cena: 4.50
Poročna vabila so del poročne tradicije in prvo uradno naznanilo o poroki. Zato naj imajo odsev vaše osebnosti in stila vaše poroke. Material: bel karton, bel satenast trak v obliki pentljice Velikost: 15 x 15 cm Barva: bela Posebnosti: Pri teh vabilih je priložena bela kuverta. Cena vabil je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatna vabila ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€. Tisk in oblikovanje vašega sporočila na vabilu znaša 30,00 € do 100 komadov.
Zapri

Poročni naprsni šopek les mladoporočenca

Cena: 4.25
Naprsni šopek ali zapestnica za ženina, priče in starše so izdelani iz svežega cvetja, kot je nevestin šopek. Ostali svatje imajo izdelanega iz suhega ali svilenega cvetja. Naprsni šopki imajo zadaj sponko, ki nam olajša pritrjevanje na obleko. Novi trend so zapestnice, ki je nadomestilo za naprsni šopek ali pa za kombinacijo (moški – naprsni šopek, ženske – zapestnice). Novost so broške na katere lahko natisnete slikico, inicialki, imeni, datum ali kombinacijo omenjenih možnosti. Material: tanka lesena deščica za podlago naprsnika, tanek trak iz roza satena, roza vrtnica,  perlice, izsek mladoporočencev iz lesa,  sponka. Velikost: 11cm x 3,5cm x 3cm Barva: bela, rjava, roza. Posebnosti: Na vašo željo lahko barvo naprsnika prilagodimo vašim željam,  lahko dodamo  več cvetov, trak v obliki pentlje, perlice,...  Te želje so z doplačilom. Cena naprsnika je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne naprsnike in zapestnice ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet milca rožica

Cena: 4.25
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: kartica v obliki srčka, klupica, milca v obliki rožice, organca vrečka. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 6,5 cm x 6,5 cm Barva: modra, bela, srebrna. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet steklen med

Cena: 4.25
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: steklena flaška, kovinski pokrovček,  tekoči med, smetana trak v obliki pentljice, kartica, čipka., perlica Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 4 cm x 4 cm Barva: smetana, srebrna. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet sončnica steklo

Cena: 4.25
Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: steklena flaška, kovinski pokrovček, mandeljni, bel satenast trak v obliki pentlice, kartica, sončnica, zelen listek, kovinska srčka. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 4 cm x 4 cm Barva: bela, rumena, zelena, zlata, rjava Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet steklen modra pentljica

Cena: 4.25
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: steklena flaška, plutast zamašek, mandeljni, moder satenast trak v obliki pentljice, kartica, smetana čipka. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 5 cm x 3,5 cm Barva: modra, smetana, bela Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Vabilo-kava-pantljica

Cena: 4.25
Poročna vabila so del poročne tradicije in prvo uradno naznanilo o poroki. Zato naj imajo odsev vaše osebnosti in stila vaše poroke. Material: bel karton, lila pentljica, kristalček, kava Velikost: 15 x 15 cm Barva: bela, lila, rjava Posebnosti: Pri teh vabilih je priložena bela kuverta. Cena vabil je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatna vabila ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€. Tisk in oblikovanje vašega sporočila na vabilu znaša 30,00 € do 100 komadov.
Zapri

Vabilo epruveta orhideja

Cena: 4.25
Poročna vabila so del poročne tradicije in prvo uradno naznanilo o poroki. Zato naj imajo odsev vaše osebnosti in stila vaše poroke. Material: smetana karton, lila - pentljica, kristalček, orhideja – bel karton, epruveta – steklena in plutast zamašek, kartica z inicialkami. Velikost: 15 x 15 cm Barva: smetana, bela, lila Posebnosti: Pri teh vabilih je steklena epruveta. Cena vabil je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatna vabila ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€. Tisk in oblikovanje vašega sporočila na vabilu znaša 30,00 € do 100 komadov.
Zapri

Vabilo les mladoporočenca

Cena: 4.20
Poročna vabila so del poročne tradicije in prvo uradno naznanilo o poroki. Zato naj imajo odsev vaše osebnosti in stila vaše poroke. Material: roza karton, les – fornir izrezljan v obliki čipke in mladoporočencev Velikost: 10 x 12 cm Barva: rjava, roza Posebnosti: Pri teh vabilih je priložena bela kuverta. Cena vabil je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatna vabila ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€. Tisk in oblikovanje vašega sporočila na vabilu znaša 30,00 € do 100 komadov.
Zapri

Vabilo inbosing metulj/pentljica

Cena: 3.95
Poročna vabila so del poročne tradicije in prvo uradno naznanilo o poroki. Zato naj imajo odsev vaše osebnosti in stila vaše poroke. Material: bel karton, alt roza pentljica, kartica z izpisom vabila, izsek metuljčka, roza perlice Velikost: 15 x 15 cm Barva: bela, alt roza, baby roza Posebnosti: Pri teh vabilih je priložena bela kuverta. Cena vabil je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatna vabila ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€. Tisk in oblikovanje vašega sporočila na vabilu znaša 30,00 € do 100 komadov.