Prikaz vseh 10 rezultatov

Pokaži stranski meni
Zapri

Konfet milca rožica

Cena: 4.25
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: kartica v obliki srčka, klupica, milca v obliki rožice, organca vrečka. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 6,5 cm x 6,5 cm Barva: modra, bela, srebrna. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet steklen med

Cena: 4.25
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: steklena flaška, kovinski pokrovček,  tekoči med, smetana trak v obliki pentljice, kartica, čipka., perlica Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 4 cm x 4 cm Barva: smetana, srebrna. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet sončnica steklo

Cena: 4.25
Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: steklena flaška, kovinski pokrovček, mandeljni, bel satenast trak v obliki pentlice, kartica, sončnica, zelen listek, kovinska srčka. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 4 cm x 4 cm Barva: bela, rumena, zelena, zlata, rjava Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet steklen modra pentljica

Cena: 4.25
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: steklena flaška, plutast zamašek, mandeljni, moder satenast trak v obliki pentljice, kartica, smetana čipka. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 5 cm x 3,5 cm Barva: modra, smetana, bela Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet kocka roza rožica

Cena: 3.90
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: smetana  karton za osnovo škatlice, roza čipka trak, rožica. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Velikost: 5,5 cm x 5,5 cm Barva: bela, roza. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet inbosing kocka/modra rožica

Cena: 3.90
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: bel  karton za osnovo škatlice, moder trak, modra rožica, srebrni prstani - izsek. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Velikost: 5,5 cm x 5,5 cm Barva: bela, modra. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet marjetica stolček

Cena: 3.90
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: bel  karton za osnovo stolčka, vijola trak v obliki pentljice, bela kartica, marjetica. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Velikost: 4 cm x 8,5 cm Barva: bela, vijola, rumena. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet stolček

Cena: 3.90
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: šampanjec  karton za osnovo stolčka, zlat trak, šampanjec kartica in šampanjec pentljica, zlat kristalček. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Lahko se poljubno dodaja več mandljev (1,3,5... neparno število), cena 0,20 po komadu. Velikost: 4 cm x 8,5 cm Barva: šampanjec, zlata. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.
Zapri

Konfet milca/cvetni lističi

Cena: 3.25
Konfeti so drobne pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti. Konfeti se lahko zavijejo v til, dajo v škatlico, mošnjiček. Bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare ali pa se položijo na mesto povabljenega. Material: papirnat podstavek,  kartica, cvetni lističi vrtnice, milca, organca vrečka. Na željo stranke se lahko doda kartica z imenom mladoporočencev in datumom, cena kartice 1,00 po komadu. Velikost: 6 cm x 6 cm Barva: bela, rdeča. Posebnosti: Na konfetu se lahko poljubno zamenjajo trakovi  po vaši izbiri. Možnost izbire trakov ( rdeče, bordo - rdeče, rumene, oranžne, zelene, modre, lila, pink). Cena konfeta je odvisna od uporabljenega materiala. Izdelki so ročno izdelani, zato so možna manjša odstopanja. Ker izdelujemo unikatne konfete ni možno naročit po en komad, saj smatramo da je to vzorec. Najmanjše možno naročilo je v vrednosti 20,00€.